E2h

Hur kan man förhindra förlust bentätheten

Bentäthet förlust

Bentäthet förlust, eller osteoporos är en sorts skelettsjukdom som leder till en ökad hastighet av frakturer. Ben är en viktig del av skelettsystemet. De skyddar oss från skada, ge form åt våra kroppar, och göra blodkroppar. Benfrakturer är att bryta eller separation av en ben, ibland i två eller tre delar. Bentäthet, å andra sidan, är mängden material i benet. Vad är ett test för mätning bentäthet, kanske du frågar? Det kallas mätning av bentäthet. Bentäthet förlust drabbar en stor del av befolkningen, särskilt postmenopausala kvinnor på grund av den minskade mängden östrogen som produceras av kroppen. Det kan dock förekomma även hos män i alla åldrar och kvinnor i alla åldrar om de har en hormonell obalans. På grund av en minskning i benstyrka, det är större risk för frakturer och dödliga komplikationer om bentätheten förlust. Den här artikeln kommer att hjälpa dig att lära sig om hur man kan förebygga förlust bentätheten.

  1. Diet - De säger mjölk är bra för benen. Jo de har rätt. Mjölk har en hel del absorberbart kalcium som kan vara bra att öka mängden ben material i benen. Men eftersom mjölk är mycket fett, väljer varumärken som är låg fetthalt, särskilt om du har andra komplikationer såsom fetma eller högt blodtryck. Andra livsmedel som innehåller mycket kalcium är broccoli, nötter, fikon, bönor och gröna. En annan viktig vitamin är vitamin C. ben är 30% organiskt material och studier visar att 90 till 95% av denna fråga är kollagen. C-vitamin stöd i produktionen av kollagen och hjälper till att stärka skelettet. Allt som allt kommer en kost rik på C-vitamin, D-vitamin och kalcium hjälper dig att stärka dina ben.
  2. Livsstil - Din livsstil påverkar din hälsa så mycket som din kost gör. För att förhindra förlust bentäthet är en hälsosam livsstil rekommenderas av de flesta ortopeder. Rökning orsakar rökning problem som osteoporos. Dessutom, även om du äter mycket kalcium-rika livsmedel, D-vitamin behövs för att bearbeta denna råa kalcium i något som kroppen kan använda. Din hud blir det mesta av D-vitamin i kroppen när den kommer i kontakt med solen, så träna på morgonen! Alkohol, å andra sidan, ökar risken för osteoporos med en stor andel. Även konsumtionen av 02:58 uns av alkohol sägs öka produktionen av paratyroidhormoner, vilka minskar kalcium reserver av kroppen. Som 99% av kroppens kalcium reserver återfinns i benet (de andra 1% är i blodet) finns det en ökad risk för denna dödliga skelettsjukdom.
  3. Allmänna hälsa - Om du är äldre än 40, skaffa dig checkat ut! Det är inget fel med resor till läkare, särskilt eftersom det kan förlänga ditt liv. Du kan göra detta men det gick för din månatliga undersökningar eller så kan du begära för ditt företag att utnyttja din medicinska besparingar fond. Be om en bra ortoped eller en ortoped eller har en hänvisas till dig av din personliga läkare.

Bentäthet förlust

Hur kan man förhindra förlust bentätheten. Diet.
Hur kan man förhindra förlust bentätheten. Diet.

Bentäthet förlust, allt som allt en mycket förebyggas och botas sjukdom. Det finns en hel del mediciner på marknaden och många sätt att förhindra det, som söker efter bentätheten. Eftersom denna sjukdom har en högre träffa äldre bör människor äldre än 40 får regelbundna kontroller inte bara med ortopeder, men även med andra typer av läkare i allmänhet.