E2h

Hur kan man förhindra tjat tillbaka värk naturligt

Tjat rygg värk är alltid hållning-relaterad

Tjat rygg värk är alltid hållning-relaterade. Eller är de? Inte riktigt. Dålig hållning är bara en av orsakerna bakom tjatet rygg värk. De andra orsakerna är:

Hur kan man förhindra tjat tillbaka värk naturligt. Handskas med källan.
Hur kan man förhindra tjat tillbaka värk naturligt. Handskas med källan.

  • Fysisk ansträngning såsom bära och flytta tung last.
  • Degenerativa som med fall av stigande ålder eftersom skelettet blir sköra och mjuka.
  • Graviditeten eftersom en kvinnas rygg utsätts för tryck från en växande mage att sätta press på den nedre delen av ryggen.
  • Diskbråck, vilket vanligtvis sker efter en slip eller en dålig faller.
  • Medicinsk i naturen i fall av osteoporos, dysmenorré, skelettcancer, artrit och vissa typer av sår.
  • Övervikt - en utbuktande mage allra mest gör det svårt för den nedre delen av ryggen för att stödja vikten och nerverna kläms leder till tjat ryggen värker.

Tjata tillbaka värker innebär att de är kroniskt så att du upplever smärtan ofta och utan någon uppenbar orsak. Detta kan verkligen leda till något mer allvarligt om du inte vidta nödvändiga åtgärder nu och hindra detta från att ta över ditt liv.

Här finns sätt att förhindra tjat tillbaka värk på naturligt sätt (utan recept eller OTC meds):

Tjat rygg värk är alltid hållning-relaterad. Få tillräckligt med D-vitamin.
Tjat rygg värk är alltid hållning-relaterad. Få tillräckligt med D-vitamin.

  1. Handskas med källan. Folk blir tjata tillbaka värk från så enkelt som att sitta fel i en stol och sover i ett läge som är helt klart inte bra för ryggen. Du måste göra det ditt uppdrag att ta itu med vad det är som kommer att få dig att uppleva tjat ryggen värker. Hur kommer du att ta itu sitter och sover frågor? Köp en ergonomisk stol och ett stöd madrass. Leta efter de särskilt godkänts av kiropraktik och ortopediska föreningar. Dessa kommer att göra underverk för att ge allt det stöd din rygg behov.
  2. Håll din vikt ner. Liksom i den mest ideala vikt för din längd. Du kan ta reda på detta från din läkare eller från denna länk inaktiverad-world.com . Diagrammet kommer att berätta din målvikt för din längd. Behålla din vikt till dess ideala antalet kommer att spara dig inte bara från ryggont som leder till funktionshinder men också från att förvärva sjukdomar relaterade till fetma.
  3. Få tillräckligt med D-vitamin. Du behöver 2000 internationella enheter av vitamin D dagligen som du kan få från exponering för solen i ca 15 minuter, och även vitamin D-rika livsmedel i din kost t.ex. ägg, konserverad tonfisk i olja, lax, svamp, fiskleverolja, sardiner, nötkött och kycklinglever. D-vitamin förebygger benskörhet i kroppen och samtidigt främja styrkan i dina ben. Om du är gravid och vill ta ett D-vitamintillskott, kontakta en läkare så han kan ordinera rätt dos för dig.
  4. Välj rätt skor. Mina damer, klackar och stilettos gör dina ben ser bra ut, välväxt, orörlig, och gör att du sticker rakare. En stor par gjord av en känd sko designer gör dig också en fashionista. Inget argument där. Men har du någonsin tänkt på vad det gör att nedre delen av ryggen (liksom dina stackars fötter)? Även om en del av den information där ute kommer att avslöja detta som en myt, är en sak ett faktum att de inte kan neka, om du är predisponerade för tjatet rygg värk, ständigt klädd i höga klackar kommer att förvärra tillståndet. Räkna på detta med en visshet. Om du inte kan helt dike hälarna och högklackade skor, åtminstone blanda upp det med balett lägenheter och flip flops under veckan. Om du är man, kommer du ha några frågor kring det här skyhöga skor även om du i hemlighet prova ett par och gå runt i dessa i avskildhet i ditt hem. Båda könen kan använda lite hjälp med att ta hand om sin hållning genom att bära ortoser inuti sina skor. Be om detta från en Pedorthist (fot farmaceut). Dessa är dyr - i tusentals dollar - men du kommer att kunna använda dessa för en mycket lång tid.

Också, aldrig glömma att sträcka på ryggen genom att göra mjuka stretchövningar som främjar styrka och smidighet.