E2h

Hur kan man garantera poolside hygien

Pool simning är en traditionell aktivitet som de flesta familjer och vänner engagera sig i under sommarsäsongen. Sedan sommaren kan verkligen göra våra kroppar varma och torra, kan simma får oss att må mycket bättre och fräschare. Dessutom är simning en regelrätt kul och trevlig aktivitet, särskilt när man är med de människor du älskar. Trots alla dessa positiva fördelar med att simma i en pool, ger sommarsäsongen om vissa risker, som vanligen föds ur bakterier och bakterier som ansamlas i poolen från våra kroppar. Utan att veta det, en massa människor infektera poolen med små mängder urin, avföring, och andra organ baserat bakterier. Dessa bakterier klamra därefter på en annan ovetande person i poolen, vilket är möjliga rekreationsvattensystem sjukdomar odlas och utvecklas. För att minska och med eliminera dessa risker, bör ordentlig poolside hygien praktiseras och verkställas. Här är några detaljer om vad du ska göra.

Hur kan man garantera poolside hygien. Dusch före och efter.
Hur kan man garantera poolside hygien. Dusch före och efter.

  1. Dusch före och efter. Den mest grundläggande hygieniska regeln att alla bör följa när man simmar i en pool är att duscha före och efter användning av poolen. Du måste duscha innan du hoppar in för att se till att de flesta bakterier och bakterier på kroppen tas bort. Hoppa in utan att först duscha utsätter poolen och de andra personer som använder den till bakterier och bakterier som kommer från kroppen. Var hänsynsfull och dusch innan poolen. Som sagt, alla borde duscha efter att ha använt poolen liksom. Vem vet vad bakterier lurar i poolvattnet. Duscha efter ett dopp kommer att eliminera och ta bort de flesta bakterier och bakterier som klamrar sig fast din kropp. Dessa inkluderar urin och avföring som normalt återfinns i ofta använda simbassänger. Se till att tvålen kroppen ner när du dusch efter att använda poolen.
  2. Förklara och tillämpa reglerna. Den främsta anledningen till de flesta simhallar har tecken all om poolen är att göra människor medvetna om vissa regler när man använder folket. Duscha innan poolen är vanligtvis en av de viktigaste reglerna som människor behöver för att följa. Peeing och uträttar sina behov i poolen är strängt förbjudet är en annan. För att säkerställa korrekt poolside hygien, bör känna till och låta folk veta om reglerna samt verkställa dem vara högsta prioritet. I det fall du har en privat pool i ditt hem och bjuda in många människor att njuta av anläggningen, skulle det vara klokt att placera en skylt med regler och förordningar som dina gäster kan ta del av. Se till att de är tydliga om varje regel på din skylt. Kom ihåg att följa dessa regler är till nytta för alla som använder poolen. Se till att ange regeln att inte kissa eller avföring i poolen för barnen. Säg åt dem att komma ur poolen och gå på toaletten om de behöver gå. För barn som inte kan styra vissa av sina kroppsliga funktioner, måste du följa dem och få dem att gå på täta badrum raster för att kissa och bajsa.
  3. Behandla vattnet. Klorering av vattnet är ett måste för alla poolen eftersom behandling av vattnet kan kraftigt minska mängden bakterier och bakterier i poolen. Behandla vattnet med klor regelbundet för att säkerställa att de personer som använder poolen är säker och hälsosam. Se till att byta vatten i poolen var 3 till 6 månader samt.

Dessa är några av de mest grundläggande hygieniska tips för en poolside som alla bör följa, och som inkluderar pool ägare. Ställ reglerna, följa dem, se till att alla är klara över det, och njuta av en kall och rolig vattenaktivitet.