E2h

Hur kan man hantera allergi säsong

Allergi säsongen är fruktansvärda, särskilt om du måste ta hand om dina allergiska reaktioner.

Om det är slutet av vintern

Om det är slutet av vintern, Oroar du dig för den långa, kalla slit. Du börjar att förutse hur gå om den ändlösa snörvlande och nysningar. Du förbereder hur du kontrollerar att din enkel uppgift att gå till kontoret inte är förstört av din aldrig sinande rad av förkylningar. Och du ännu inte tänka på din hösnuva eller tillfällig allergisk rinit. Krångel pågå till början av våren och köra igenom tills den första dödande frost i höst kommer. Vanligtvis kommer sommar lindra ditt lidande från dina allergier.

Hur kan man hantera allergi säsong. Ta bort röran i ditt hem.
Hur kan man hantera allergi säsong. Ta bort röran i ditt hem.

Här är tips som kan hjälpa dig ansikte och förhoppningsvis motverka dina säsongsbetonade eller gemensamma allergier under allergi säsong:

1. Ta bort röran i ditt hem. En röran samlar damm. Damm orsakar allergier. Så, genom att helt enkelt rensa ut en del av dina saker, du garanterar faktiskt själv en allergivänlig miljö.

2. Bli av damm skatteparadis i ditt hus. Börja med att inte sätta eller lämnar dina kläder på golvet. Dina kläder skulle definitivt samla damm från golvet. Du är i grunden uppvakta allergiska reaktioner att förstöra din dag. Sedan kan du överföra dina grejer. Lägg dem i ett skåp med glasdörrar. Till exempel böcker är ett paradis för damm kaniner. Så placera dina böcker i dammfri enklaven.

Du kan kolla din stoppade möbler

Om det är slutet av vintern. Bli av damm skatteparadis i ditt hus.
Om det är slutet av vintern. Bli av damm skatteparadis i ditt hus.

Du kan kolla din stoppade möbler. Det är utan tvekan en av de värsta platserna för de fångade allergener. Tänk att få några av dessa tvättbara slip täcker. Täck ditt stoppmöbler med dem för att hålla dig borta från de fångade allergener, om det finns några.

Du kan också undvika att lagra eller hålla dina saker under din säng

Du kan också undvika att lagra eller hålla dina saker under din säng. Återigen skulle de lätt eller snabbt samla damm. Om du inte har något val eller lagringsutrymme är ett problem, väljer att placera dina grejer i blixtlås kapslingar innan du förvarar eller hålla dem under din säng.

3. Göra något åt temperaturen och luftfuktigheten i ditt hus. Styr din bostad temperatur och luftfuktighet så mycket som möjligt. Använd fläktar för ventilation. Låt den friska luften strömma runt. Kolla din luftkonditionering enhet. Se till att den är inställd på att hålla fuktigheten inne i en låg nivå. Överväga att ändra filtren ofta. Gör det månatliga generellt kommer att räcka. Du kan också hålla din windows öppna och dina dörrar stängda.

4. Förbered för nödsituationer. En Neti potten är bra för nasal bevattning. Lär dig hur man använder det själv. Du kan också hålla en bra mängd antihistaminer eller nässpray. De säkert kommer att hjälpa dig att behandla dina allergiska symtom. Uppenbarligen är du skyldig att konsultera en läkare eller en vårdgivare för att få vägledning om hur mycket medicin som ska användas när du allergier attack och på hur länge du ska använda dem.

Efter religiöst genomföra förslagen ovan

Efter religiöst genomföra förslagen ovan, avsluta din dag genom att ta ett bad. Överväga att göra det innan du går till sängs. Genom att ta ett bad, tar du bort eventuella pollen du kan ha samlats under dagen.