E2h

Hur kan man hantera en vanlig förkylning med vitlök te

En vanlig förkylning är en säsongsbetonad sjukdom som har plågat miljontals för åldrar. Även med de stora framsteg inom medicinsk forskning finns det fortfarande inget botemedel mot vanlig förkylning. En vanlig förkylning är en virusinfektion och det är en av de vanligaste infektiösa sjukdomar som kan drabba en mängd människor. Eftersom det inte finns något känt botemedel för vanlig förkylning och det kan drabba vem som helst, har nästan alla sina egna effektiva medel för att bota denna sjukdom - från receptbelagda läkemedel till över-the-counter läkemedel till naturliga och växtbaserade hopkok och praxis holistiska.

Vitlök har länge använts för sina antiseptiska och antimikrobiella egenskaper för att behandla flera typer av infektioner. Det används också för att sänka blodsocker och kolesterol, för att hejda tillväxten av vissa tumörer, förbättra matsmältningen och bota förkylningar, hosta och influensa. Vitlök kan tas som livsmedel, skarpt grillas och ätas som nötter, krossas och Juiced eller stupade i kokande vatten för te. Nedan finns tips om hur man handskas med en vanlig förkylning med vitlök te.

Hur kan man hantera en vanlig förkylning med vitlök te. Fint krossa en stor vitlöksklyfta och ta bort huden.
Hur kan man hantera en vanlig förkylning med vitlök te. Fint krossa en stor vitlöksklyfta och ta bort huden.

  • Fint krossa en stor vitlöksklyfta och ta bort huden. Du kan använda 2-3 kryddnejlikor om bitarna är ganska små. Placera krossad vitlök i en kopp och låt det stanna minst tio minuter så att oljorna kan frigöras.
  • Koka tillräckligt med vatten för att göra en kopp. Häll den över krossad vitlök och låt dra i tre minuter. Tillsätt några droppar färsk citronsaft och lite honung för att förbättra smaken. Rör blandningen tills honungen är upplöst innan du dricker vitlök te.
  • Förbered en ny sats varje gång du vill dricka vitlök te. Du kan dricka tre koppar vitlök te under den första dagen som din kallstartad och upprepa processen upp till tre dagar. För vissa människor en engångsdos av vitlök te är tillräckligt för att bota dem om deras kalla, därför det beror på hur du mår efter den första dosen. Vitlök te har någon skadlig effekt, så att du kan fortsätta att dricka det. Du kan också äta halv kokt vitlök efter att du har förbrukat te. Det är bra för hjärtat, lungorna och stöd i matsmältningen.
  • Sätt vatten i en liten keramik eller rostfritt stål sås potten och placera den över spisen. Vrid upp värmen.
  • Peel en stor vitlöksklyfta eller tre små klyftor och skiva dem i halv. Släpp vitlök skivor i potten med vatten och låt det sjuda. Låt inte vattnet koka över. Ta bort från värmen när vattnet är i en rullande koka.
  • Ta bort vitlök skivor och häll vätskan i en kopp. Lägg en skiva färsk citron och en halv tesked honung. Rör om tills honungen är upplöst och drick din vitlök te.
  • Ett annat recept som du kan hitta mer tilltalande är att krossa två kryddnejlikor av vitlök och lägga detta till en kastrull med vatten. Lägg sex stycken kryddnejlikor i vattnet, även och låt vattnet sjuda i fem minuter.
  • Skala en hel citron och pund skal lite att frigöra oljor och lägga till sjudande vatten.
  • Sila kokt blandningen och häll det i en kopp. Tillsätt några droppar färsk citronsaft och lite honung. Rör innan du dricker vitlök te.


Ovanstående är några av de sätt som du kan vitlök te

Ovanstående är några av de sätt som du kan vitlök te. Se till att du alltid hålla ett par huvuden av vitlök hemma. Vitlök kan pågå under en lång tid och kan ge dig omedelbar lindring för dina förkylningar, din hosta, även för insektsbett.