E2h

Hur kan man stärka ditt immunförsvar med tillägg

Dessa tips kan förebygga sjukdom och skapa ett friskt immunsystem

Kanske influensa är förstöra förödelse på ditt kontor eller studentrum, eller om du har ett försvagat immunförsvar på grund av astma, kronisk sjukdom eller cancer behandlingar. Kanske du bara vill ha ett starkare system. Så här stärker ditt immunförsvar med tillägg.

Hur kan man stärka ditt immunförsvar med tillägg. Bedöm varför din immunitet är dålig.
Hur kan man stärka ditt immunförsvar med tillägg. Bedöm varför din immunitet är dålig.

 1. Bedöm varför din immunitet är dålig. Om du vet varför du är ofta sjuk, som du har hjärt-eller lungproblem och ta mediciner som gör dig mer mottaglig för sjukdom, eller om du har en känd immunbrist, då är det lättare att skapa en regim för att motverka effekterna av din hälsa och medicin. Men om du ständigt bli sjuk och du vet inte varför, är det viktigt att se en läkare för att utesluta eventuella underliggande allvarliga medicinska tillstånd som kan påverka din immunitet. Men om du bara försöker undvika att få det otäcka kalla som går runt på kontoret, men är i övrigt vid god hälsa, kan du fortsätta troligt att komplettera din immunitet med utvalda vitaminer.
 2. Välj tillskott inriktad mot dina specifika immunitet behov. Har du blivit utsatt för en infektiös sjuk person eller är du bara hoppas att bygga upp ditt immunförsvar i allmänhet? När du blir sjuk, känner du alltid ett symtom först, till exempel ont i halsen, hosta eller en orolig mage? Detta kommer att ge dig en allmän riktlinje om vilken del av ditt system är den svagaste, eftersom det dukade under för sjukdomen eller visade tecken på att försämras av sjukdomen först. Medan de följande fyra tillskott kommer att hjälpa både kämpa en nyligen exponering eller begränsa effekterna av sjukdom, kan du minska också hur illa du känner under en sjukdom genom att bedöma den specifika svaghet - till exempel andningsorganen eller mag - och minska ditt immunförsvar risk genom stärka den specifika aspekt av din immunitet. Här är några immunsystemet kosttillskott som kan hjälpa dig.
  • För både på kort sikt, för att motverka groddar exponering och för långsiktiga immunitet fördelar är C-vitamin en grundläggande immunitet tillägg. C-vitamin har länge ansetts vara en viktig del av att bekämpa en förkylning, men dess aktiva förmåga att hindra dig från att bli sjuk är också väl etablerat. För att öka din immunitet, bör du försöka få C-vitamin i sin renaste form. För närvarande några dietister som arbetar med cancerpatienter oroar återuppbygga sin immunitet medan kemoterapi, uppmuntra få C-vitamin i hög kvantitet från mycket färska källor såsom vissa ätbara blommor. Det är därför du kommer ofta att se nypon i samband med C-vitamin på grund av den höga C-halten. (Wikipedia definierar nypon som "den sammanlagda frukten av ros, kallas bär-liknande struktur en nypon." Huvudsak stora mängder C-vitamin koncentrat i dessa bär-liknande strukturer, och det ses som en högre dos av vitamin C som bättre kan tolereras för konsumtion.) renare, är koncentrerade former av vitamin C, som nypon eller en form som kallas C-Ester (askorbylpalmitat) i allmänhet tolereras i mycket högre mängder i systemet utan biverkningar, så du kan ta mer av det och dra mer nytta. Om när du först utsätts för sjukdom, du tar C-vitamin regelbundet under de första timmarna och sedan igen nästa dag tills risken för din exponering är över, du troligtvis kan undvika kylan eller bugg som du utsattes. C-vitamin fungerar också som en antioxidant, vilket gör att din kropp att rensa sig av avfall och bakterier. För all användning av antioxidanter i syfte att minska effekterna av en viss exponering mot sjukdom, dricka mycket vätska och antioxidanter användning hjälper spola systemet för bakterier, förhoppningsvis innan få fäste i kroppen. Så, som ni kan se, är C-vitamin är bra för allmän hälso-och sjukvård och är ett måste-ha objekt! C-vitamin med nypon är lätt tillgängliga på apotek och C Ester finns på Vitamin Shoppe och andra återförsäljare.
  • Antioxidanter hjälper generellt kroppen att fungera bättre, bland annat immunförsvaret - direkt och indirekt - genom att hjälpa lungorna, levern och njurarna att hjälpa blod, syre och näringsämnen för att kunna nå vävnaderna av dina muskler och organ, hjälpa dem fungera optimalt. Alfaliponsyra anses vara konstigt antioxidant, det är även övervägs i studier för behandling av hiv / aids. Det hjälper rensa bakterier från ditt system, i studier har det dödat bakterier i kontakt i laboratorietester. Du kan också ta Alfaliponsyra i högre doser, vilket innebär att du kan ta en daglig dos för din totala immunförsvar, och en extra dos vid att utsättas för någon sjukdom.
  • Acidophilus är mest känd som vad som gör yoghurt bra för dig (de "goda" bakterier i ditt system) men för att verkligen ta itu med immunitet problem, måste du ta det dagligen. Mest känd för att motverka jäst infektioner i systemet, studier visar en direkt korrelation till acidophilus och andra probotics förbättra immunitet. Även för vissa människor äter yoghurt är tillräckligt acidophilus, om du föredrar att inte äta yoghurt är Acidophilus även i tablettform. Acidophilus är särskilt värt att överväga om många av de gånger du blir sjuk har ett matsmältningssystemet eller gastrointestinal komponent. Även om det kommer sannolikt inte att påverka frågor ett eller annat sätt för en omedelbar utsättas för en viss sjukdom eller sjuk person, kommer det att bygga upp din kroppens försvarsmekanism mot dåliga bakterier genom att förstärka de goda bakterierna i ditt system. Färska studier visar att yoghurt är särskilt användbart för dem på kortison mediciner, såsom astmatiker, för att hjälpa dem att bygga immunitet. Naturens Made gör en Acidophilus piller utan jäst eller gluten, vilket underlättar dess effektivitet för att stärka immunförsvaret.
  • Grönt te har en dubbel immunitet bygga syfte att arbeta som en antioxidant och stärka ditt system och bygga friskare celler. Det kommer som en vätska eller tillägg tablettform, och en koncentrerad vätska extrakt. Vitt te och rött te båda har mer antioxidant egenskaper än grönt, men saknar de cellegenskaper ombyggnad. Grönt te tillskott fungerar som en antioxidant för oro över en viss exponering, vilket ger dig både nytta av vätskan för att spola systemet och antioxidanten att bekämpa bakterier. Det fungerar också för att stärka röda blodkroppar, hjälper dem med kroniska sjukdomar eller problem immunitet vinna styrka, även under pågående kemoterapi. Grönt te på lång sikt ersätter skadade celler med friska. Till exempel ersätter tarmen dess celler en gång om året, så om du drack grönt te på den tiden, skulle du bygga en friskare tarmsystem under loppet av året, vilket ger dig en bättre förmåga att bekämpa sjukdom. Natrol gör en prisvärd grönt piller te tillägg som är lätt att svälja.
 3. Utrusta dig att ta kosttillskott direkt efter exponering för sjukdom. Med en daglig förebyggande komplement skyddar dig från dina dagliga exponering för sjukdom, men det är bra om du kan ta extra doser av vitamin C och Alfaliponsyra så nära som möjligt till en viss exponering för att begränsa effekterna av sjukdomen. Detta kommer inte bara hjälpa till att förebygga sjukdom, men också skapa ett friskt immunsystem. Om du har möjlighet att, bära i portföljen eller väskan en nödsituation vitamin pack tuggtabletter C-vitamin och följa upp med Alpha Lipoic och grönt te, finns i färdiga påsar eller ens kommersiellt sålda te om du inte är hemma. Också tvätta händerna och inte röra ditt ansikte - speciellt din ögon näsa och mun - efter att ha utsatts för publik eller ett specifikt sjuk person, tills du kan tillräckligt komplettera ditt system för att klara av exponeringen. Även om inte nödvändigtvis bidrar till pågår runt, är pulveriserad C-vitamin är lätt att röra till en drink, eller ens ta en liten nypa omedelbart efter exponering för luftburna sjukdomar. Yale hudläkare Dr Nicholas Perricone, av Perricone hudvård berömmelse, sade i en dokumentär filmad vid Yale Medical School att han hade en brist på energi och immunitet problem i college, men att ta C-vitamin, tillsammans med andra tillskott, helt förändrade hans liv . Han säger att nu i sin praktik, han ofta tar en nypa pulver C Ester C-vitamin mellan patienter för en boost av energi och för att motverka någon sjukdom har han varit utsatt för. Chewable C-vitamin är bra att bära i en nödsituation när du har varit utsatt för någon som är sjuk. Nödlägen-C är ett kommersiellt pulver paket som gör en smaksatt dryck med en hög koncentration av vitamin C, vissa zink och lite Alpha liponsyra. Kommersiella preparat finns som luftburna, en produkt avsedd för när du är på ett plan eller i en publik med sjuka människor. Om du har några medicinska tillstånd och valde att använda förberedda produkt med en egen ingredienslistan istället för vitamintabletter, se till att fråga din läkare om dessa preparat är ett hållbart alternativ för dig.

Ta kosttillskott kan verka som en knepig uppgift, men det är det första steget i att lära sig att stärka immunförsvaret . Lycka slåss sjukdom och stärka din immunitet!