E2h

Hur kan man stärka lårmusklerna

Människor kan ha långa eller korta lår

Människor kan ha långa eller korta lår, tunna eller runda. Oavsett längder och storlekar låren är, bör du göra ditt bästa för att stärka din lårmusklerna medan du är ung. Detta sätt när man blir äldre, kan du fortfarande göra de saker som du älskar som promenader, löpning, simning eller ens dansa. Du behöver inte oroa dig, behöver du inte spendera massor av pengar för att delta på gym, eller köpa en träningsutrustning. Bara läsa och följa följande steg nedan för att ta reda på hur man kan stärka dina lårmuskler.

Hur kan man stärka lårmusklerna. Ta din hund på en promenad.
Hur kan man stärka lårmusklerna. Ta din hund på en promenad.

  • Använda trapporna. Om du behöver gå ner eller upp för bara ett par våningar, använda trapporna istället för rulltrappan eller hissen. Här är ett tips: det är lättare att gå ner än upp för trapporna. Så du kan prova att använda trapporna för att gå ner även om det är mer än ett par flygningar. För att fördriva tiden, försök att räkna antalet steg per trappa.
  • Ta din hund på en promenad. Vissa människor tar ensamma promenader eller maklig promenader för att få lite lugn och ro. Men om du inte vill gå själv, varför inte ta din bästa djurvän med dig? Genom att gå runt kvarteret eller i parken med din hund, dina lårmuskler (och din hunds muskler också) få lite välbehövlig motion från bara sitter framför skrivbordet hela dagen. Du får också att spara lite pengar från inte anställa någon att gå din hund för dig.
  • Gå till poolen. Simning några varv runt poolen skulle stärka din lårmusklerna på grund av benet sparkar verkan driver själv framåt. Utbyta dina simning stilar bland en genomsökning, ryggsim och fjäril att använda olika delar av låret muskler. Om du är nybörjare i simning, kan du prova att hålla i sidorna av poolen samtidigt som man övar de olika benet sparkar.
  • Bli inte en soffpotatis. Detta betyder inte att du måste undvika att titta på TV eller film helt och hållet. Men i stället för att bara sitta ner eller ligga på sängen, göra lite ben stretching. Om du sitter ner, lyft benen upp tills det är parallellt med golvet (eller din stol). Växelvis höja två ben. Du kan också göra detta benlyft liggande på rygg eller på sidan. En variant för benlyft i liggande ställning är att böja knäna mot huvudet, och sedan räta på benen igen.
  • Ät dina kött. Tja, måste inte bara kött, men du äter en komplett balanserad måltid. Din kropp behöver protein för att underhålla och reparera eventuella skadade celler eller vävnader i kroppen. Den vanligaste källan till protein är kött. Om du inte gillar att äta kött, fisk eller sojaprodukter är också en bra källa till protein.
  • Ta cykeln. När du går till skolan, kontoret eller andra närliggande destinationer, använder en cykel istället för en bil. Den trampa åtgärder stärker dina lårmuskler grund av sammandragning och expansion av dina muskler. Med hjälp av en cykel är också miljövänligt och bidrar till att minska de skadliga gaser i atmosfären.


När du gör dessa aktiviteter för att stärka ditt lår muskler, använda rätt skor (om nödvändigt) och dricka mycket vatten för att återfukta sig själv. Precis som du tar hand att förbättra ditt utseende, måste du komma ihåg också att ta hand om insidan av kroppen.