E2h

Hur kan man stärka rygg och muskler mage utan att göra sit ups

Alla hatar sit ups

Alla hatar sit ups. Om du inte har religiöst gjort sit ups varje dag, kommer du att finna det svårt att göra sit ups om du vill stärka din rygg och muskler mage. Lyckligtvis finns det nya sätt för dig prova som inte behöver vara så otroligt smärtsamt som att göra sit ups. De är inte nödvändigtvis nyupptäckta, det är bara att människor tenderar att ignorera dessa medel som alltför enkla eller mindre effektiv än sit ups. Men om du hatar sit ups, vad har du att förlora? Prova dessa enkla steg nu.

Hur kan man stärka rygg och muskler mage utan att göra sit ups. Ät rätt mat vid rätt tidpunkt.
Hur kan man stärka rygg och muskler mage utan att göra sit ups. Ät rätt mat vid rätt tidpunkt.

  • Ät rätt mat vid rätt tidpunkt. Frukost är den första måltiden på dagen och är den främsta källan till bränsle som vår kropp behöver för att fungera effektivt för resten av dagen. Det bör vara din största måltid och bör inkludera fler fiberrika livsmedel och mindre fet och fet mat. Middag på andra sidan bör vara din minsta måltid. Undvika dessa midnatt mellanmål, som kroppen inte kan helt bränna, förvandlas till fett. Komplettera varje måltid med mycket vatten och frukt.
  • Uppmärksamma rätt sittande och stående arbetsställning. Om du lousily sittplats på stol med magen buktar ut, hur annars du förväntar magmusklerna att reagera? Inte nog med att du sätter onödig påfrestning på ryggen, det är som du säger din mage att sträcka sig så stor som de vill. Så håll upp huvudet, axlarna rygg, bröst ut och magen i. Du måste även sova i en bekväm säng som skulle hålla din hållning i linje. Din säng bör inte vara för hård eller för mjuk, så felaktig sömn position är en av orsakerna till rygg klagar när du vaknar på morgonen.
  • Registrera dig för Tae Bo, yoga eller mage lektioner dans. Eller så kan du välja någon annan fysisk hobby som du kan vara intresserad Så länge det handlar om en hel kropp träna. Du inte bara spendera tid att göra något du älskar, du bränner även de kalorier och toning dina muskler också. Tae Bo är en bra hela kroppen träna. Yoga, tai chi eller andra stretchövningar är bra för konditionering av hela kroppen. Magdans är särskilt bra vid utövandet magmusklerna för att få en mer definierad look till din abs.
  • Bär tillbaka skyddsutrustning. Det är ibland oundvikligt för dig att göra en del tillbaka bryta fungerar som lyfter trave böcker, eller flytta möbler. Att stödja din rygg, och det finns sportkläder som ger svankstöd för sådana situationer. Detta minskar eventuella skador på ryggen som slip skivor.
  • Få en fullständig kropp eller ryggmassage. Om du har tid och pengar, gå till ett spa och behandla dina slitna muskler till en avkopplande och vitaliserande massage. Som säkert kommer att lossa dina spända muskler och det bidrar också till att öka spridningen av blodet. Du kan också be din make barn för att ge dig en enkel tillbaka gnugga. Det finns också några massage verktyg för dem att använda.


Där har ni det

Där har ni det. Dessa är bara några av de enklare och lättare sätt att stärka din rygg och muskler mage utan att göra sit ups. Försök att söka efter roligare och innovativa sätt att göra det för att hålla kroppen i kondition.