E2h

Hur kan man undvika att bli sjuk i den elementära klassrummet

Det är tillbaka till skolan säsong och tyvärr är det tillbaka till att vara sjukligt för barn också. Virus är lätt överförs från en unge till en annan särskilt i elementära klassrummet. Vad är en lärare göra om du vill ha dina elever friska? Här finns enkla sätt att hålla ditt klassrum en plats för nöje och lärande, och inte för att sprida virus.

  • Håll hela området rent. Det innebär också att hålla allt fria från skräp. Mindre objekt i klassrummet betyder bara att du har färre objekt att hålla ren. Se till att bordsskivor och räknare är fria från slumpmässiga skräp. Två gånger i veckan, Spraya på rummet med desinfektionsmedel. Du kan göra detta i slutet av dagen när dina elever har gått hem. Var uppmärksam på dörrhandtag, handtag garderob, pennor, kritor, skrivbord, böcker och anteckningsböcker. Föreställ vilka objekt dina elever brukar röra och hålla dessa ytor rena hela tiden.
  • Desinficera med blekmedel. Innan du börjar blekning allt i sikte, se till att detta kommer att följa reglerna skolan Säkerheten först. Om det inte är tillåtet, be om hjälp från förvaltningen. Men om de tillåter dig att rengöra klassrummet med blekmedel, då kan du göra detta med hjälp blekmedel och vatten blandas, minst en gång i veckan. Blekmedel och vatten lösning består av 1 tesked blekmedel och en flaska vatten. Kontrollera att vattnet är kallt, eftersom detta gör blekmedel mer effektiv, jämfört med varmt vatten. Använda blekmedel blandning, spraya de objekt som vanligtvis hanteras av dina elever. Dessa inkluderar oftast brev block, pennor, flashcards och andra små föremål. Om möjligt, använd föremål som är tvättbart, så att du kan rengöra dem ofta. När du är klar med blekmedel, se till att du håller den låst och bort från barnens händer.
  • Gör renlighet till en vana. Lär barnen att vara ansvarig för att hålla sig ren och hälsosam. Tala om för dem hur renhet kan göra dem starkare och friskare. Kanske du kan även göra ett spel av det. Sätta upp affischer runt i klassrummet, uppmuntra dem att vara ren hela tiden. Påminn dem om att renhet kommer att hålla sjukdom borta. Inskärpa ansvar i dem, och barnen kommer att älska det.
  • Lär värdet av handtvätt. Om det finns ett handfat i klassrummet, dra nytta av det och lära dina elever att tvätta händerna regelbundet. Gör handtvätt en rolig upplevelse för dem genom att klä upp området sink är inbjudande och roligt. Sätt flytande tvål i en rolig flaska så de kommer att njuta använda den ofta. Försök med att använda tvål som är bubblegum eller godis-smaksatt, som kommer att lägga till hela handtvätt erfarenhet. Gör en stor show att tvätta händerna också. Visa dem att du tränar samma saker som de gör kommer att glädja dem.
  • Vara frisk själv. Som lärare vill du inte vara den person som för i viruset. Skydda dig från dessa virus genom att ta multivitaminer, sova minst 7 timmar per dag, och leva en hälsosam livsstil. Trots allt, om dina elever ser hur frisk du är, kommer de att vilja följa ditt exempel också.

Hur kan man undvika att bli sjuk i den elementära klassrummet. Håll hela området rent.
Hur kan man undvika att bli sjuk i den elementära klassrummet. Håll hela området rent.

Hålla ditt klassrum ren inte bara hjälper till att göra dina elever friska. Det kommer också att ge dem en miljö som främjar inlärning och roligt. Så gör renlighet en vana och ge det vidare till dina elever.