E2h

Hur kan man vara framgångsrik på Viktväktarna

Viktväktarna är ett viktminskningsprogram utvecklades 1963 av Jean Nidetch från Brooklyn. Det ger nu viktminskning produkter och tjänster för att hjälpa människor att gå ner och behålla sin vikt. ViktVäktarna hålla möten för sina medlemmar, och online-forum är också tillgängliga för människor som inte kan närvara möten regelbundet. Recept finns också och andra metoder för att titta på din kost och vikt rekommenderas. Varje viktminskning programmet kan vara effektivt om du arbetar den och hålla fast vid det tills du ser resultatet. De flesta människor misslyckas eftersom de helt enkelt tappar intresset och sluta. Om du väljer Viktväktarna denna tid, sedan hålla sig till dessa vanor och se resultaten.

Hur kan man vara framgångsrik på viktväktarna. Konsultera en läkare och en nutritionist att få din nuvarande skick bedömas.
Hur kan man vara framgångsrik på viktväktarna. Konsultera en läkare och en nutritionist att få din nuvarande skick bedömas.

  • Konsultera en läkare och en nutritionist att få din nuvarande skick bedömas. Kontrollera din hälsa anses och inte bara din vikt och kroppsstorlek. Fråga klartecken från din läkare innan du försöker utföra något av ViktVäktarna programmen. Om du planerar att ta kosttillskott eller gå på en diet, se till att din läkare känner till om det så att han kan ge dig goda råd om vilken mat att välja och vilka kosttillskott för att undvika. Komplettering kan begränsas om du har mediciner som potentiellt kan komma i konflikt med någon av hälsotillskott och menyn som du funderar på. Fråga alltid din läkare.
  • Delta i Viktväktarnas möten. Att vara i en miljö där du får stöd och bekräftelse hjälper dig att bli mer engagerad i ditt mål. Umgås med människor som har samma mål och arbeta med dem. Det är bra att vara runt människor som är bantning, eftersom du har möjlighet att hjälpa varandra att undvika ohälsosamma, gödning livsmedel. Du kan också heja på dina kamrater när de har ett svagt ögonblick, och de kan göra samma sak för dig.
  • Om du är på en diet plan, följ den religiöst tills du känner och se resultaten. Ha mycket tålamod och disciplin. Håll dig till din plan och undvika frestelser som kommer i form av choklad frostings och rika fet mat.
  • Ha en poäng kalkylator som hjälper dig att beräkna hur mycket av vilken mat du ska äta. Detta kommer också att hjälpa dig att spåra din livsmedelskonsumtion och se verkliga siffrorna kommer att hjälpa dig fyllig ner och kontrollera dina begär.
  • Gör svälta inte dig själv. Ta en paus från kosten som tillfälligt och försöka sprida ut "syndiga mat" som du vill äta. Det är inte tillrådligt att helt bli av med de livsmedel märkta som "dåligt för din hälsa". Ät dem med måtta endast vid särskilda tillfällen. Du kan också äta godis eller kakor på en regelbunden basis, men bara en liten del. Detta för att undvika för mycket begär. Fråntas den mat du så älskar kommer att göra dig föraktar din kost programmet, och du kommer så småningom att ha en anledning att sluta.

Bli av med frestelsen

Bli av med frestelsen, speciellt hemma. Låt din sunda matvanor vana vara familjens vanor också. Om du har barn, starta dem tidigt hälsosam kost.