E2h

Hur kan man vara glad om du är överviktig

Ibland

Ibland är det svårt att le när andra försöker säga att du är överviktig. Å andra sidan, vad kommer de andra säger inte så stor roll för dig om du är trygg med dig själv och du tror att ingenting kan gå fel även om de berätta sådana saker. Det verkar lättare sagt än gjort det är därför fortfarande, många tycker att det är svårt att sätta ett leende i ansiktet om de är överviktiga. Så här är några tips om hur man blir lycklig om du är överviktig:

Hur kan man vara glad om du är överviktig. Du är inte den enda.
Hur kan man vara glad om du är överviktig. Du är inte den enda.

  1. Du är inte den enda. Ett sätt att trösta dig när din kondition är i sådan omständighet är att sätta i ditt sinne att du är inte den enda i din situation. Enligt F som i Fett: Hur Fetma Regler sviker Europa 2009, en rapport från RWJF eller Robert Wood Johnson Foundation och TFAH eller förtroende för Europas hälsa, steg priserna i vuxen övervikt i 23 av landets delstater. Inte en stat hade en minskning av priserna det senaste året. Dessutom överviktiga eller feta barn och vuxna likadana står för nästan 30% av befolkningen.
  2. Fetma kan behandlas. Många anser fetma som en sjukdom som inte kunde behandlas alls. Vad värre är, de tar det som en epidemi runt Europa under detta århundrade. Tyvärr för dem, vad de hävdar är fel. Så tycker inte illa om dig själv om du är överviktig, eftersom det fortfarande kan behandlas. Tänk på det som en influensa du upplevt under några dagar, men det kommer inte att pågå så länge för korrekt medicinering kan bota den. Om du plötsligt befinner dig i en sådan kondition, glöm inte att sätta ett leende på ditt ansikte med rätt livsstil och medicinering, kan du fortfarande få ut ur denna situation.
  3. Prata med dina vänner. Minnas det gamla talesättet, "en vän i nöd är en vän i handling" är ett effektivt sätt för dig att vara glad även om du är överviktig. Det är som att hitta tröst i dina vänner. Prata med dem så ofta du kan. Gå ut med dem och spendera dina helger shopping eller ha lite kul.
  4. Tro på dig själv. Du måste utveckla en stark självkänsla och hel del förtroende även om du är överviktig. På detta sätt kommer du inte ha några svårigheter att hantera vad andra människor säger. Var inte rädd för att höra saker om du är överviktig för om du tror på dig själv och du vet att ditt tillstånd är inte permanent, kommer allt att bli bra.
  5. Förbered dig för program viktminskning. Faktum är fetma varken en sjukdom eller en epidemi som kommer att bo permanent. Men vad du måste göra är att underhålla utsikterna att engagera dig för vissa program viktminskning. Du kan ta några mediciner, men det måste kopplas samman med fysisk reaktion genom motion rutiner så att arbetet inte kommer att vara förgäves.

Nu, om du fortfarande är missnöjd med din kondition just nu, måste det vara något fel. Övervikt bör inte svika dig heller begränsa dig från att delta i sociala konventioner. Kom ihåg att det inte är en sjukdom som inte kan behandlas. Det kommer alltid finnas sätt att bota det. Så sätta ett leende i den grumpy ansikte till dig och gå ut berätta för världen att det är inget fel på dig.