E2h

Hur kan man vara säker på att tonåringar äter väl

Är du intresserad av att lära sig att se till att din tonåring är att äta bra? Jo det finns flera olika saker som en förälder kan göra för att se till att deras tonåring äter bra. Men dessa saker är inte nödvändigtvis lätt. I själva verket kommer en del av dem kräver arbete från både det teen och föräldern. Slutligen kan få din tonåring att äta väl delas in i två huvudkategorier: teamwork utforskning av hälsosamma livsmedel och övervakning. Den första kommer att ta mer arbete, men kan resultera i bindning och en inte så diktatur till tonåringens kost tillvägagångssätt.

Om en förälder vill att hans eller hennes tonåring att äta bra

Om en förälder vill att hans eller hennes tonåring att äta bra, då han eller hon måste utbilda dem på grunden av sunda kostvanor. Denna information kan redan vara känd av din son eller dotter, utan utbilda dem på det igen. Gå över matpyramiden och hur mycket av varje typ av livsmedel som han eller hon behöver. Dessutom, låt din son eller dotter prova olika livsmedel från varje grupp så att de vet vilka typer av hälsosamma livsmedel som de gillar att äta.

Förutom att utbilda din tonåring på att äta bra

Hur kan man vara säker på att tonåringar äter väl. Om en förälder vill att hans eller hennes tonåring att äta bra.
Hur kan man vara säker på att tonåringar äter väl. Om en förälder vill att hans eller hennes tonåring att äta bra.

Förutom att utbilda din tonåring på att äta bra, gör det roligt för dem. Låt dem hjälpa till med matinköp och plocka ut hälsosam mat som de gillar eller kanske vill prova. Också, uppmuntra din tonåring att hjälpa kocken eller för att åtgärda måltiden själv. Detta gör att din tonåring att eventuellt sätta en mix på att äta bra att du, som förälder, skulle kanske aldrig har tänkt på.

Ovanstående sätt att se till att din tonåring äter var väl under klassificeringen av lagarbete utforskning av hälsosamma livsmedel. Nästa tillvägagångssätt för att se till att din tonåring att äta bra är att övervaka hans eller hennes kost. Dock kan denna metod ofta gånger upplevas som förälder försöker att diktera vad hans eller hennes son eller dotter äter och inte äter och rekommenderas inte göras ensam, men i kombination med ovan nämnda metod som diskuterades.

Föräldrar kan kontrollera sina tonåringar äter väl, genom att övervaka vad de äter. Problemet med detta är att du inte alltid runt din tonåring när han eller hon äter. Ett sätt att övervaka detta är att få dem att komma hem till varje måltid som de äter. Dock är denna metod för att få din tonåring att äta väl inte riktigt perfekt eftersom det kommer att leda dem till ogillar du, föräldern, för att inte tillåta dem att göra något med sina vänner. Slutligen, kan du packa sin lunch, vilket sannolikt kommer att få kastas i papperskorgen om de inte gillar det.

Det är möjligt att se till att din tonåring äter väl

Förutom att utbilda din tonåring på att äta bra. Det är möjligt att se till att din tonåring äter väl.
Förutom att utbilda din tonåring på att äta bra. Det är möjligt att se till att din tonåring äter väl.

Det är möjligt att se till att din tonåring äter bra. Gör det till en familj projekt som ni alla kommer att äta hälsosammare. Slutligen, låt din tonåring att välja hälsosamma livsmedel som de gillar eller vill prova.