E2h

Hur kan man vara sig själv

Tidningar

Tidningar, kan lärare, mentorer och även din terapeut har någon gång berättat för dig att bara vara dig själv. Vad de inte har gjort, dock lärt dig exakt hur man gör det. Att vara vem du är utan förkonstling och beräkning tar mer arbete än det borde, men det är möjligt att lära sig att vara sig själv. Följ dessa riktlinjer och du kommer att vara på god väg att bli vem du är.

Hur kan man vara sig själv. Spendera lite tid ensam få veta vem du är.
Hur kan man vara sig själv. Spendera lite tid ensam få veta vem du är.

  1. Spendera lite tid ensam få veta vem du är. Hoppa inte direkt att försöka vara dig själv tills du tar dig tid att ta reda på vem det är. Få människor går genom livet helt själv medveten, det är inte en del av vårt kulturella makeup. Istället tenderar vi att spendera tid att hålla upp med Jones eller överensstämmer med vad som är normalt. För att starta resan för att finna sig själv, hitta en lugn ensam utrymme då börja ställa dig själv frågor. Vet du vad din favoritfärg är och varför? Eller varför du röstade som du gjorde i det senaste valet? Börja fråga dig själv de svåra frågorna, som liknar de du skulle fråga på en första dejt. Sen vara ärlig om dina svar. Vad du lär dig kan överraska dig.
  2. Stoppa negativa self-talk. Ingen har rätt att tala illa om dig, även du. Stoppa "Jag är fet", "Jag önskar att jag var snyggare," och "Jag är inte intressant" kommentarer. Oavsett om du säger dem högt eller bara i ditt sinne, sluta.
  3. Fråga din egen uppfattning. Du frågar alltid dina vänner var de vill gå till middag men du tar dig tid att fråga dig själv. Hitta din egen uppfattning.
  4. Var ärlig. Ärlighet är inte bara den bästa politiken när man talar med andra, bör du också vara ärlig med dig själv hela tiden. För att bli bekväm med den person du är, bör du vara sanningsenlig om vem du är och vad du tänker och känner om saker.
  5. Koppla av. Sluta stressa om vad andra människor tycker eller känner dig. Koncentrera dig istället på vad du tycker. Ta ett andetag och kom ihåg att slappna av.
  6. Bedriva en passion. Om du vill vara intressant, sedan börja följa en passion. Ha en hobby, ett intresse eller ens ett uppdrag. Genom att aktivt delta i något, får dig att känna dig själv bättre och du låter den person du är synlig för resten av världen. Som en extra bonus, genom att normalisera en passion du sannolikt att träffa andra som har samma passion och är mer benägna att acceptera dig för vem du är.
  7. Ha kul. Kom ihåg att vara sig själv inte bör vara stressigt. Det bör vara den person du är mest bekväm varelse och ska vara roligt.

Besluta att du kan vara dig själv inte skulle vara så svårt som det verkar. Om du tillbringar tid att ärligt få veta vem du är och vem du vill bli, bör du vara bekväm i din egen hud på nolltid.