E2h

Hur komma över din hjärtesorg

Breakups kan vara riktigt tufft

Breakups kan vara riktigt tufft. I själva verket kan det vara ännu de mest fruktansvärda erfarenheter i ditt liv. Många människor håller med om att ingen vill gå igenom med sorger. Tyvärr, någon gång i våra liv, och med så mycket som vi undvika det, kommer vi uthärda verkligen detta lidande. Människor kommer in och ut ur våra liv, men när dessa människor lämnar, särskilt de som är närmast ditt hjärta, kan det leda till det mest fruktansvärda sorg. Detta kommer att guida hjälper dig åtminstone göra smärtan uthärdlig nog för dig att övervinna detta. Förhoppningsvis kommer det att hjälpa dig att gå vidare och ge dig en nystart och ting kommer att bli bättre.

Acceptans

Först och främst måste du acceptera att det är verkligen över. Du måste möta dina känslor. Du skulle känna sig förkrossad, sjukt, svartsjuk, arg, i förnekelse, eller ens ilska. Du kan känna dig så nere och även säga att världen har vänder ryggen åt dig och ibland skyller på Gud för vad du upplever. Ja, det är normalt. Det är okej att vara på din lägst på denna punkt. Men du bör inte göra något dumt eller något du skulle ångra i framtiden bara på grund av din sorg. Istället sorgesång över vad som hände. Detta är den bästa tiden att släppa allt det ut. Det är inget fel med att gråta. Facing din sorg kommer att göra dig en ännu starkare person. Du kan också göra detta genom att skriva ner allt du känner. Skriva ner det i tidskrifter kan vara ett bra utlopp för din ilska.

Hur komma över din hjärtesorg. Acceptans.
Hur komma över din hjärtesorg. Acceptans.

Support

Omge dig med goda vänner. De kommer att hjälpa muntra upp dig och även hjälpa dig att glömma vad som hände. Det vore bäst att vara runt dem än att vara ensam eftersom de skulle hjälpa dig att undvika att tänka eller reminiscing om saker i det förflutna när du är ensam. Du kan finna tröst och stöd från dina vänner och hjälpa dig till det positiva. Att dela dina känslor med dem skulle också vara bäst för de kan ge dig de bästa råden särskilt eftersom det är de som känner dig. Du kan också få stöd genom att gå till bokhandeln och få böcker om självhjälp för dig att läsa. Det finns så många böcker med ord råd och uppmuntran som skulle ge dig en mer positiv syn på livet.

Uppfinna ditt liv

Detta är faktiskt den bästa tiden att ta en titt på ditt liv innan och börja på nytt. Heartaches skulle faktiskt lämna ditt självförtroende som lägst. Detta skulle vara en chans att behandla dig själv och tänka om det liv som du levde. Detta skulle hjälpa dig att starta om och reflektera över dina misstag och även de vanor som du vill ändra till ett bättre du. Detta skulle också vara dags att ändra och omorganisera dina planer för framtiden - inte med din partner, förstås.

Breakups kan vara riktigt tufft. Support.
Breakups kan vara riktigt tufft. Support.

Det kan inte finnas någon exakt bot för ett brustet hjärta och de ovan angivna kommer endast hjälpa till med smärtan. Tiden läker alla sår. Det är en klyscha men det är faktiskt sant.