E2h

Hur köper ett övergångsställe löpband

Det är faktiskt en bra idé att investera i ett övergångsställe löpband

Det är faktiskt en bra idé att investera i ett övergångsställe löpband. Du bör dock se till att du får rätt typ av löpband för dig. Detta för att säkerställa tillfredsställande resultat samt att du inte gråta över ett slöseri med pengar.

Hur köper ett övergångsställe löpband. Kontrollera siffrorna.
Hur köper ett övergångsställe löpband. Kontrollera siffrorna.

Det finns en hel del löpband som finns på marknaden, inklusive Proform, Sears och Ironman löpband. Så om du funderar på att skaffa en själv, vara kunnig om hur du kan välja ett bra övergångsställe löpband.

 1. Kontrollera siffrorna. Eftersom löpbandet kommer att utgöra en del i den dagliga träningen verksamhet, är det nödvändigt att du är bekväm och du får ut det mesta av det. Det första du behöver tänka på är mätningarna. Kolla vad du behöver veta om löpband mätningar:
  • Rätt mätning av löpbandet systemet. Beroende på var du vill placera löpbandet, kan du välja en storlek som passar området väl. Vanligtvis är ett löpband uppmätt 65 inches med 28 inches.
  • Se bältet och däck. Din minsta kvalifikationer för bältet måste vara två lager med storleken 17 inches med 49 inches. För däck, måste det vara åtminstone tre fjärdedelar tum tjock.
  • Vet priset. Lägre prissatta löpband är oftast prutat på grund av deras löpband Benstativen. Dyrare löpband är tillverkade av aluminium. Du måste väga in inte bara en som passar din budget, men också dina behov. För mer bekvämlighet, är det bäst att få aluminium-tillverkade dem eftersom de är lättare och är enklare att flytta.
 2. Kontrollera delarna. Det kommer att finnas massor av löpband ute som kommer att försöka få din uppmärksamhet med tjusiga programmering. Men vad är mest behövs här är kvalitet löpband delar för optimal effektivitet. Här är en lista över de viktigaste delarna och hur du kommer att kunna avgöra dess kvalitet.
  • Motor - Du måste leta efter motorer med en rating på kontinuerlig drift. Detta betyg betyder att motorerna är hållbara och utför i en jämn takt jämfört med andra typer av motorer. Denna typ av motor säkerställer hög prestanda och mindre chanser att någonsin behöver en reparation. Du behöver ta del samt att dessa två motoriska betyg bör undvikas - det löpband Duty och Peak Performance.
  • Control System - Det är alltid ett måste att gå på ett löpband som har ett styrsystem, som är lätt att använda. Dessutom är det ett bra köp om ett löpband startar långsamt och stannar långsamt. Det är också ett måste att det finns ett nödstopp som ingår i övergångsstället löpband systemet.
  • Vältar - När det gäller valsar, är den större alltid bättre.
  • Frame - Bland de bästa ramarna för övergångsställe löpband är stål, aluminium och flygplans aluminium.

När det gäller de löpband delar

När det gäller de löpband delar, alla utom ramen måste ha en garanti på två år eller mer. Det är ett måste att ramarna har en livstidsgaranti. Så här, om du vill göra en bra investering ur ett övergångsställe löpband, se till att kolla upp det i fullständig information. Detta gäller inte bara för övergångsställe löpband utan även för livsstil löpband och andra typer också.