E2h

Hur köper pilates utrustning

Köpa Pilates utrustning är lätt eftersom det finns ingen kropp-typ restriktioner för vem som får dra nytta av dess användning. Pilates träning är utformad för alla åldrar, vikter, höjder och nivå av uthållighet. Varje del av utrustningen ger nybörjare genom avancerade nivåer, med massor av utbildning videor för att komma igång.

Hur köper pilates utrustning. För den ultimata Pilates utmaningen.
Hur köper pilates utrustning. För den ultimata Pilates utmaningen.

Den officiella Pilates webbplats är den bästa platsen att lära sig om varje komponent i utrustningen. Dina giltiga oro kan vara för produkt montering, muskler riktade på varje maskin, eller enkelhet rörlighet. Pilates webbplatsen kommer att instruera dig med filmer som noggrant undersöka alla aspekter av sina varor.

En ytterligare produkt-learning verktyg är Youtube , där du hittar träning på nästan all utrustning. Många är skjuten i ett gym och har en certifierad Pilates instruktör, och kan vara till stor hjälp när man väljer den bästa utrustningen match för dig. Titta på olika träningspass från nybörjare till avancerade och se vilken typ av rörelse tilltalar dig mest. När du är redo, besök Pilates.com för bästa priser och garantier kund.

Reformatorn serien är den mest populära modellen insamling och alla dessa kommer med en 10-års garanti. Det finns sju stilar välja mellan, och de omfattar tre enheter med metallstomme (Allegro, Allegro Sport och IQ-modeller), och fem lägre vikt trä enheter (The Studio, Clinical, Ron Fletcher och Legacy modellerna). De grundläggande övningarna är desamma, men vissa människor kanske föredrar en mobil enhet med hjul för tillfällig förflyttning. Allegro, Allegro Sport och IQ-modeller kan packas och rullas för förvaring under en säng, även om Allegro-modellen är ganska tung och kan ta två personer att flytta.

För den ultimata Pilates utmaningen

Hur köper pilates utrustning.
Hur köper pilates utrustning.

För den ultimata Pilates utmaningen, prova Trapeze tabell, även kallad Cadillac, för en mängd olika träningspass från en position av flera plan. Ur en nybörjarnivå med sit-ups till avancerade akrobatik, har Trapeze något för alla, oavsett nivå. För dem som föredrar utformningen av reformatorn, erbjuder Pilates en kombination enhet kallas reformatorn Tower som gör liknande flera plan som Trapeze, men behåller den grundläggande form och design av Allegro.

Ytterligare träning utrustning, tillbehör, DVD träning, rekvisita, kläder, mattor och fler är tillgängliga från Amazon.com , och du kan även köpa presentkort på nätet. Dessutom kan du hitta en kvalitet som används Pilates maskin från Ebay.com , många av dessa är också fortfarande under garanti. Det finns inget sådant som en dålig Pilates maskin, så din shopping beslutet är mellan design, färg, pris och mobilitet. Som ledare inom fitness utrustning, står Pilates bakom alla sina enheter och erbjuder en av de bästa värdena för hemmet eller kontoret gym.