E2h

Hur kost för att öka testosteron

Motion för att öka testosteron för att bygga muskler, förlora fett och leva ett högre livskvalitet

Testosteron är oerhört viktigt för din hälsa, friskvård och livslängd som sträcker sig långt bortom dina gonader och kön dyka. Öka din testosteron kommer att minska magen fett, förbättra muskulös definition, förbättra energi nivåer, och reparera vitala organ. Men den mest förbisedda fördelen att testosteron faktiskt kommer att sänka kolesterol och blodtryck.

Och ja, kvinnor får dessa förmåner också, och det tar mindre testosteron för dem att uppleva ännu bättre resultat.

När du kommer in i din trettioårsåldern din testosteron långsamt och i vissa fall inte så långsamt, minskar. De flesta människor, läkare ingår, säger att detta är en naturlig utveckling av åldrande, och vi bör omfamna och acceptera dessa negativa effekter av att bli äldre.

Men vägrar jag att tro att de sjukdomar av ålderdom är helt enkelt oundvikligt.

Hur kost för att öka testosteron. Glöm alla de kostråd du någonsin fått.
Hur kost för att öka testosteron. Glöm alla de kostråd du någonsin fått.

 1. Glöm alla de kostråd du någonsin fått.
 2. Ät mer fett. Ungefär 40% av din totala intaget av kalorier bör komma från fett. Tanken att en fettsnål kost är bättre för dig, och mer specifikt ditt hjärta, är helt felaktig och inte stöds av vetenskapen. Undersökningar vid Penn State University har visat en fettrik kost minskade risken för hjärtsjukdom med 21%, medan en fettsnål kost minskar det med endast 12%, effektivt visar att en fettrik kost kan vara den mest hjärtskärande skyddande av alla.

  En annan studie utförd av Penn State år 1997 visade att personer som åt en moderat fetthalt kost uppvisade högre testosteronnivåer än de ämnen som äter en fettsnål kost. Denna slutsats endast bekräftade tidigare studier som visar att fett har en positiv inverkan testosteronnivåer, vilket är ingen överraskning när vi ser resultatet ovan.

  Begränsa den totala fettintaget och ersätta mättat fett med fleromättat fett (exakt vad experterna säger att du ska göra) verkar vara den perfekta recept för: att sänka din testosteron orsakar låga energinivåer, oförmåga att öka muskel och växande fett runt mittsektionen, samt öka risken för att diagnostiseras med någon av de sjukdomar på åldrande nämnts ovan.

  Motion för att öka testosteron för att bygga muskler, förlora fett och leva ett högre livskvalitet. Inte över konsumera protein, men äter tillräckligt för muskel reparation och metabolisk funktion.
  Motion för att öka testosteron för att bygga muskler, förlora fett och leva ett högre livskvalitet. Inte över konsumera protein, men äter tillräckligt för muskel reparation och metabolisk funktion.

 3. Inte över konsumera protein, men äter tillräckligt för muskel reparation och metabolisk funktion. Detta innebär att du bör ha en måttlig protein diet där 25-30% av dina kalorier komma från protein. För de flesta av oss innebär att konsumera minst ett gram per kilo kroppsvikt, men inte mer än 1,5 gram / kilo vikt.

  I Massachusetts Male Aging Study forskar observerat att kost låg proteinhalt ledde till förhöjd sex hormone binding globulin (SHBG) nivåer och minskad testosteron bioaktivitet. Minskningen av biotillgängliga testosteron ledde nedgångar i sexuell funktion, muskler, erytrocytmassa bidrog till förlusten av bentäthet och lägre livskvalitet.

 4. Konsumera mer köttätande grönsaker, som broccoli och spenat. Undvik kolhydrater som kommer ut ur en påse, det är dina värsta fiender. De flesta av dina kolhydrater ska komma från grönsaker. Näringsämnena i broccoli, spenat och andra är avgörande för friska testosteronnivåer.
 5. Undvik överkonsumtion av fiber. Detta är mycket svårt för de allra flesta av oss, särskilt när vi gör att våra dieter är 40% fett kommer främst från animaliska källor. Men, är det viktigt att notera att en överdriven mängd fibrer bör undvikas. I själva verket kan mycket hög fiber intag av vegetarianer vara en annan orsak som de har så låga testosteronnivåer.
 6. Se till att du konsumerar tillräckligt med kalorier. Vi får ofta hamnar i en dieter fällan att skära kalorier till en extrem nivå. Detta måste undvikas, eftersom den konstanta underskott på kalorier kan leda till en minskning av testosteronnivåerna. Detta är en anledning människor kommer platå när man försöker gå ner i vikt, oavsett vilken typ av diet de följer. Enbart minskningen i kalorier kan leda till en nedgång i testosteronnivåerna, som kan hindra viktminskning ansträngningar.
 7. Hitta en vän eller två som är ute efter att uppnå samma mål som du. Det kommer att göra att få det mycket roligare, och det hjälper till att hålla dem av oss som är procrastinators ansvariga.

Joshua Taylor
Du kan gå till www.its-inte-din-fel-huset-fat.com och ta en gratis rapport som förklarar varför det är inte ditt fel att du är fet och hur du kan hitta en högre livskvalitet. Också lära dig att öka din "liv" hormoner i http://rejuvenation-fitness.com/ .