E2h

Hur lindra GERD symtom omedelbart

Om du lider av GERD, mer känd som sura uppstötningar, vet du att de symptom som följer med det, är smygande och besvärliga. GERD orsakas av magsyra som färdas in i matstrupen.

Men det finns sätt som GERD symtom kan lindras

Hur lindra GERD symtom omedelbart. Men det finns sätt som GERD symtom kan lindras.
Hur lindra GERD symtom omedelbart. Men det finns sätt som GERD symtom kan lindras.

Men det finns sätt som GERD symtom kan lindras. Låt oss titta på ett sätt dessa symtom kan lindras. Genom att äta mindre och mer frekventa måltider du kan minska trycket på den nedre matstrupen, vilket minskar sannolikt huva av reflux och dess symtom.

Ett annat sätt att lindra GERD symtom är att höja huvudet några inches mer när du sover. Genom att hålla huvudet högre än magen, kommer det att finnas mindre press på magen och mindre tryck innebär mindre sura uppstötningar.

Ändå är ett annat sätt att minska och lindra GERD symtom gå ner i vikt. Övervikt sätter press på buken, vilket i sin tur, trycker innehållet i magsäcken till matstrupen.

Flera andra små åtgärder du kan vidta som hjälper lindra GERD symtom omedelbart: äta mindre måltider och äta dem långsamt och genom att dricka kallt vatten under och efter måltid. Svalka i vattnet hjälper till att neutralisera de syror i matstrupen och hjälper till att hålla kroppens organ ung och frisk.

Dessutom håller din stress låg när det är möjligt

Dessutom håller din stress låg när det är möjligt. Dessutom hjälper ingefära med GERD.
Dessutom håller din stress låg när det är möjligt. Dessutom hjälper ingefära med GERD.

Dessutom håller din stress låg när det är möjligt. För närvarande finns det inte tillräckligt med bevis som länkar stress halsbränna men stress kan leda till ett beteende som är emotionell och stressande. För att lindra stressen i ditt liv, odla sätt att slappna av till exempel promenader, lyssna på lugnande musik, andningsövningar och bara ta tid för dig själv.

Dessutom äppelcidervinäger och Aloe Vera hjälper till att lindra GERD symtom snabbt och enkelt. När du tar äppelcidervinäger, placera 2-3 tsk äppelcidervinäger i en 8oz glas vatten. Om du vill göra smaken mer tilltalande, tillsätt lite honung. Och, har denna blandning inga biverkningar. När du tar Aloe Vera för att underlätta GERD, måste du konsumera ¼ kopp det 10-20 minuter före måltid. Syrafritt fruktjuice kan tas med det, men ta inga citrusfrukter med Aloe Vera.

Dessutom hjälper ingefära med GERD

Dessutom hjälper ingefära med GERD. Ingefära kan tas som i te, rå ingefära eller syltad ingefära. Den härdar snabbt och utan biverkningar. När man förbereder det som te, skala och skär en tum av ingefära och koka den i en kopp vatten. Lägg till lite honung och den är klar.

Ännu en annan metod för att lindra GERD symtom är snabbt av tuggummi

Ännu en annan metod för att lindra GERD symtom är snabbt av tuggummi. Var noga med att tugga tuggummi mellan måltiderna. Tuggummi hjälper eftersom det skapar en hel del saliv och detta bidrar till att skölja ner vänster över syror som ackumuleras i halsen och matstrupen. När du tuggar tuggummi, se till att inte tugga mint tuggummi. Mints kan ge syror som kan höja GERD problem. Och dricksvatten späder magsyra, som hjälper mycket att minska halsbränna.