E2h

Hur man aktiverar smärta med tryckpunkter på kroppen

Det finns tryckpunkter på kroppen som aktiverar smärta när det riktas. Detta är på grund av förekomsten av nerver i det berörda området. Vår kropp reagerar naturligt till smärta och rör sig bort från den när den träffas. Detta kallas smärta tillbakadragande reflex. Aktiverat smärta ses genom denna reflex som manifesteras genom en persons reaktion.

Att lära sig att aktivera smärta med tryckpunkter på kroppen, måste vi lära oss hur man hittar en tryckpunkt, sättet att stimulera punkten och vid vilken vinkel tryckpunkten träffas.

Om du slår i ögonen

Om du slår i ögonen, kommer det inte bara vara smärtsamt, men också orsaka försämring eller ännu värre, blindhet. Nästa tryckpunkt är näsan. För att aktivera smärta vid sidan av näsan, slå på det. Om du lägger styrka till strejk, kan det också orsaka blödning eller nasal benfraktur. En måttlig blåsa upp under näsan kan också orsaka smärta och distraktion. En tyngre strejk kan orsaka fraktur. Du kan också aktivera smärta under hakan och sidan av käken. Du kan hitta halspulsådern där. En måttlig slag orsakar smärta och tillfällig bedövning som denna levererar blod till huvudet. En tung strejk kan även orsaka medvetslöshet. Om du träffar öronen måttligt, kommer smärta och desorientering aktiveras. En tyngre strejk kan skada innerörat och orsaka förlust av balans. En annan tryckpunkt i örat är det ihåligt under. Trycka med tummen eller knoge kommer säkerligen aktivera smärta.

Låt oss gå vidare till den ihåliga delen av halsen

Hur man aktiverar smärta med tryckpunkter på kroppen. Om du slår i ögonen.
Hur man aktiverar smärta med tryckpunkter på kroppen. Om du slår i ögonen.

Låt oss gå vidare till den ihåliga delen av halsen. Detta är det område där luftstrupen är minst skyddas. Slående denna del kommer att vara smärtsamma och livshotande om det görs med kraft. Din struphuvudet kan också hittas här och slå av det kan orsaka extrem smärta, kippar efter luft och kvävning.

Flytta ner till överkroppen, kan du hitta de tryckpunkter i nyckelbenet eller nyckelben och solar plexus. Din nyckelbenet när den tillämpas med tryck kommer att orsaka en person att antingen flytta (om du använder tryck från ovan) nedåt eller (om du petar uppåt i springan mellan örat och halsen) uppåt. Detta är vår naturliga reaktion på smärta. En strejk till nyckelbenet kan också bryta ben och inaktivera armen. Slående solar plexus kan vara mycket smärtsamt och störa andning. Detta är allmänt känt som "knackar vinden ur" och kan skada de inre organen.

En annan vanlig tryckpunkt där du kan aktivera smärta är i dina armar. Först är din insida armbåge del. Slående detta kommer att böja armen och orsaka smärta. Utsidan Armbågsleden är en annan tryckpunkt som när den träffas kan orsaka smärtsamma översträckning gör armen arbetsoförmögen. En annan del av armen är underarmen högen. Smärta och domningar kommer att märkas om det slås eller pressas. Ett slag på handleden kan orsaka benskada och oerhörd smärta.

I nedre delen av kroppen

I nedre delen av kroppen, kan ljumskarna också strykas och pressas för att resultera i en smärta som incapacitates och möjligen skapar skador eller medvetslöshet. Din inre lår s tryckpunkt kan aktiveras och resultatet är muskelkramper eller domningar i underbenet. Ditt knä, fotled och vrist är också tryckpunkt områden som kan ur led och kommer att producera smärta när den aktiveras.

Låt oss gå vidare till den ihåliga delen av halsen. I nedre delen av kroppen.
Låt oss gå vidare till den ihåliga delen av halsen. I nedre delen av kroppen.

Var försiktig i att aktivera smärta med tryckpunkter på kroppen eftersom det är farligt och kan vara dödlig. Gör detta endast när de blev hotade och i fara. Om du vill öva, vänligen gör med en hel del försiktighet.