E2h

Hur man ansöker om Medicare kompletterande sjukförsäkring

Många Medicare mottagare är förvånade över att upptäcka att det inte betala för alla sjukvårdskostnader - även om de har inskrivna i både del A och del B i den ursprungliga Medicare planen. Om du har Medicare, kan du har redan upptäckt "luckor" i täckningen. Mellanrummen är tjänster och behandlingar som inte omfattas, samt koassurans belopp och självrisker.

För att få försäkring för att täcka luckorna i din täckning, måste du hitta vad som är känt som en Medigap politik, eller Medicare kompletterande sjukförsäkring. Denna politik är tillgängliga via privata försäkringsbolag och arbetar endast med de ursprungliga Medicare planen.

Centers for Medicare och Medicaid Services (CMS) har standardiserat den täckning som kan erbjudas som Medigap försäkring i ett antal grundläggande planer. (Grundläggande planer och detaljer uppdateras årligen så kontrollera alltid med CMS för den senaste informationen.) Försäkringsbolagen kan erbjuda några eller alla av dessa grundläggande planer.

Använd följande checklista för att ansöka om Medicare kompletterande sjukförsäkring:

 • Medicare del A och B förklaras. När någon blir 65 år är de automatiskt berättigade till Medicare del A och B. Men vad är detta? Del A är sjukhus försäkring. En del av denna täckning betalas av social trygghet och den andra delen betalas av patienten.

  Del B omfattar sjukförsäkring. Kostnaderna i samband med denna försäkring betalas delvis med de bidrag som samlats in från andra och även av det amerikanska finansministeriet. Det kan också finnas en självrisk till patienten.

 • Jämför tillgängliga politik. Ett antal olika politikområden kan vara tillgängliga i ditt område. Det är viktigt att jämföra kosttillskott eftersom täckningen varierar beroende på den plan du väljer, och också för att du kommer att vara ansvarig för att betala försäkringspremien. Premium avgifter varierar eftersom varje försäkringsbolag sätter sina egna specifika priser eller försäkringspremier.
 • Verifiera täckning. När du jämför försäkringar, se till att täckningen du jämför är verkligen en Medicare kompletterande sjukförsäkring politik. Enligt lag ska den främre delen av en Medigap politik identifiera det som Medicare Tillägg försäkring. För närvarande finns det 12 vanliga planer, A till L, som kan erbjudas av försäkringsbolag.
 • Anmäl dig din make var för sig. Det är viktigt att notera att din make kommer att behöva välja sin egen politik. Detta beror på att en Medigap politik omfattar endast de vårdkostnader för den försäkrade och inte de av hans eller hennes make.
 • Använd din öppna registreringen period. Det är bäst att köpa en Medigap politik under din öppen registrering period. Detta är den period som börjar (när du når ålder 65) på den första dagen i den månad då du är född och varar i sex månader. Under din öppen registrering period kan du inte förneka någon Medigap täckning som ett försäkringsbolag säljer. Du kan inte heller göras för att vänta på täckning för att starta eller debiteras mer för en extra politik på grund av dålig hälsa. (Se din CMS kontor för undantag från denna regel.)
 • Köp din politik. När du har valt den plan som du vill, ansöka om det direkt via ditt försäkringsbolag. Var noga med att ställa alla frågor du kan tänkas ha innan du gör ditt köp.
 • Hur man ansöker om medicare kompletterande sjukförsäkring. Medicare del A och B förklaras.
  Hur man ansöker om medicare kompletterande sjukförsäkring. Medicare del A och B förklaras.

  Sponsrad länk
  Lära sig konster och knep i Medicare-systemet på nolltid med Medicare primern!

 • Forskning recept hjälp. Även med Medicare, kan recept vara en av de största kostnaderna för seniorer. Detta beror på det faktum att kostnaden för dessa poster har skjutit i höjden under de senaste åren. Det är inte ovanligt att se ett läkemedel som kostar lika mycket som 225€ i månaden även med sjukförsäkring. Detta är för dyr för dem som är på en budget. Men det finns sätt att spara på den medicin du behöver.

  Medicare Part D. Del D kan hjälpa till med denna kostnad. Det finns de som redan inskrivna i delarna A eller B. Denna täckning tillhandahålls av en tredje part och kommer att skilja sig från bolag till bolag. Dock plan för att drastiskt minska kostnaderna för receptbelagda läkemedel. Detta är ett tillägg till Medicare som kom 2003 som ett svar på den stigande medicinering.

  Receptbelagda erbjudanden. Annat sätt är att handla i butiken med det bästa erbjudandet. Till exempel har Walmart olika recept varumärke som är bara 5€ i månaden. Även de med Medicare sjukförsäkring och / eller kompletterande sjukförsäkring kan få sina recept i denna lägre skattesats. Detta är en stor affär för alla med höga läkemedel räkningar.

  Rabatt drog kort. Annat sätt att spara är med en rabatt drog kort. Bland de senaste tillskotten till den kompletterande försäkringsbranschen är företag som erbjuder en rabatt på alla recept. De registrerar hundratals människor per dag som betalar en låg månadsavgift på cirka 5€ för medlemskap. Fördelen är billiga receptbelagda läkemedel för alla som registrerar sig.

  Jämför tillgängliga politik. Anmäl dig din make var för sig.
  Jämför tillgängliga politik. Anmäl dig din make var för sig.

  Samhällets resurser. Det sista sättet är att nå ut till samhället. På grund av behovet av hjälp, många välgörenhetsorganisationer tar donationer för dem vars sjukförsäkring inte täcker sina sjukvårdskostnader. De erbjuder seniorer en ansökan om att fastställa rätt till stöd. De äldre med en tillräckligt låg inkomst får hjälp med sina recept.

När du har valt din politik, kan försäkringsbolaget inte ändra vad det täcker eller avbryta den så länge du fortsätta att betala premier. Försäkringsbolaget kan dock öka bidragsbeloppet när som helst.

Utan förberedelse och kunskap kan processen att välja och inskrivning i Medicare kompletterande sjukförsäkring verka som en svår uppgift. Men med lite forskning kan du välja Medigap täckning som kommer att göra stor skillnad i din sjukvårdskostnader. Du kan också välja att ta sig tid att skriva in sig i en medicinsk fakturering kurs eller annan relaterad sjukvård politiska klassen nätet så att du är säker på att du är väl utbildade på dina rättigheter när det gäller dina försäkringar.