E2h

Hur man ansöker om Medicare Part B medan du arbetar

Medicare har varit till stor hjälp för miljontals européer idag

Medicare har varit till stor hjälp för miljontals européer idag. Vården fördelar det ger genom del A och del B får vanliga människor att ha en chans på medicinsk hjälp. Den del A omfattar 80% av sjukhusets kostnader för sina medlemmar. Den del B omfattar 80% av de sjukvårdskostnader och läkartjänster av människor som uppnått sin pensionsålder. För en person att vara berättigad till del B Medicare, måste han vara minst 65 år gammal. Genom att följa stegen nedan kan du njuta av dina förmåner del B medan du fortfarande arbetar.

Hur man ansöker om medicare part B medan du arbetar. Bestäm din inskrivning schema.
Hur man ansöker om medicare part B medan du arbetar. Bestäm din inskrivning schema.

Här är de steg som du bör ta om du vill ansöka om Medicare del B medan du arbetar:

  • Bestäm din inskrivning schema. Bestäm inskrivning datum för din Medicare Part A Ta reda på om det redan har gått ut eller inte. Om det inte har gått ut ännu, göra en ansökan om Medicare del B. Om din Medicare del A redan löpt ut, ta reda på nästa schemat för inskrivning. Anmäl dig själv i del A Medicare igen. Lämna in en ansökan för del B Medicare. Din premie kommer att gå upp med 10% för varje del A inskrivning där man inte gör en ansökan plan B.
  • Ansök om del B på nätet. Gå till Medicare officiella hemsida. Lämna in en ansökan för del B. hemsida ger dig en lång enkät som du måste svara. Ta dig tid att läsa varje fråga. Google tekniska termer som inte känner till dig. Efter att ett svar på en fråga, läs hela frågan igen tillsammans med ditt svar. Detta är ett sätt att kontrollera om du förstått alla frågor väl. När du besvarar enkäten, kommer webbplatsen genererar en uppsättning instruktioner som du måste följa. En lista med krav som du måste fylla följer instruktionerna. Ha instruktioner och krav skrivs ut.
  • Samla dina resurser. Fyll i alla de instruktioner som webbplatsen gav dig. Använda den tryckta listan som referens, samla alla nödvändiga dokument som kommer att styrka din identitet. Gör det till en vana att omvärdera varje dokument för eventuella tryckfel om din personliga information. Kontrollera om informationen om dig är sant. Om du hittar något fel, göra nödvändiga rättsliga åtgärder för att få dem korrigerade. Gör en kopia av varje dokument för personliga rekord ändamål.
  • Gå till lokala förvaltningen kontor. De kommer ge ditt fall till en lokal förvaltning kontor. Gå dit för att skicka dina krav.

Du behöver inte vänta tills du är 65 att dra nytta av Medicare del B Allt du behöver göra är att följa dessa steg för att se till att du kan njuta av det så tidigt som möjligt.