E2h

Hur man ansöker om Medicare Part D plan för

Medicare täckning är ett ökänt förvirrande system

Medicare täckning är ett ökänt förvirrande system, även till vårdgivaren. Tyvärr är den förvirring kring Medicare Part D plan ännu värre. Många är bestörta och förvirrade av den skenbara avsaknaden av insatser från våra regeringstjänstemän för att förtydliga och förklara inskrivning förfarande. Jag vill bidra till att göra det lite tydligare för dig.

I grunden är Medicare Part D den nya receptbelagda läkemedel täckning program som erbjuder rabatterade priser för de flesta recept, både generiska och namn varumärke. Detta program skapades för att kompensera de stigande kostnaderna för medicin för seniorer på en fast inkomst. Den som för närvarande inskrivna i Medicare del A eller B har rätt att dessutom anmäla dig till Medicare Part D försäkring.

I några få steg kan du lägga till del D till din egen befintliga Medicare täckning. Det kan också nås via ett Medicare HMO eller PPO. Naturligtvis kan det finnas en extra månadsavgift för detta recept täckning, som ska beslutas genom den modifierade bruttoinkomst som är noterat på din skatt arkivering. Denna avgift varierar från 15€ till 55€ per månad.

Hur man ansöker om medicare part D plan för. Avgöra din rätt.
Hur man ansöker om medicare part D plan för. Avgöra din rätt.

För att hjälpa vettigt av det hela, här är några viktiga tips du bör veta om Medicare och, mer specifikt, hur man skriva in sig i Medicare Part D försäkring:

  • Avgöra din rätt. För att vara berättigad till Medicare Part D, måste ett först ha Medicare del A eller B Medicare Part A är sjukhus försäkring som normalt betalar för slutenvård och vid behov en skicklig omvårdnad anläggning (om du var nyligen på sjukhuset). Medicare Part B är den försäkring som täcker dig när du ser din läkare eller vårdgivare. Och som ni vet, måste du vara medborgare i Europa samt 65 år eller äldre för att kvalificera sig för Medicare. För båda av de ovan nämnda programmen finns premier samt självrisker. Dessa varierar beroende på om du har andra sjukförsäkring, och kan också variera över tiden.
  • Starta processen. Navigera till den webbplats som skapats för Medicare Part D inskrivning som ligger här . Välj alternativet "Sök och jämför planer" en gång där. Denna sida kommer att hänvisa dig till så mycket Medicare information som du behöver.
  • Tänk alla kostnader i samband med varje plan. Det blir en extra månadsavgift för Medicare Part D täckning. Detta beror på det faktum att planen kommer med en månadsavgift, självrisker och samarbete betalar.
  • Undvik gapet. Det finns några Medicare Part D-program som har en lucka i täckningen. Detta innebär att kostnaden för alla recept är täckt tills deltagaren når ett visst belopp i årliga utgifter. Från denna punkt kunden kommer att få betala för alla mediciner ur fickan tills en annan mängd har uppnåtts.

    Som ett exempel på recept täckning klyftan, kommer vissa företag täcka alla kostnader för recept tills den totala når 1500€ på ett år. Vid den tidpunkten deltagaren kommer att behöva betala för alla sina egna mediciner tills det totala beloppet uppgår till 2990€ under samma år. Vid denna tidpunkt mediciner återigen vara helt täckt av försäkringen. Denna process kommer att starta under det kommande året.

  • Välj en plan. När du har hittat rätt plan kan du registrera online. Du kan göra det 3 månader efter inskrivning i Medicare för första gången. För alla andra Medicare medlemmar finns en årlig tidsfrist, under vilken du kommer att kunna registrera inom inskrivning period som börjar 15 november och avslutades 31 december varje år.

Mitt råd är

Medicare täckning är ett ökänt förvirrande system. Starta processen.
Medicare täckning är ett ökänt förvirrande system. Starta processen.

Mitt råd är, komma i direkt kontakt med en regering Medicare centrum. Det finns inga hemligheter om det här programmet: så länge du har både Medicare Part A och Medicare Part B, kan du anmäla dig till Medicare Part D. Du behöver inte ringa en av de många företag som erbjuder täckning. Bara komma i kontakt med Centers for Medicare och Medicaid Services (CMS) för tydlig information.

Om du väljer att kalla en av de många företag som erbjuder Medicare Prescription täckning (Medicare Part D), kommer du att prata med en representant för företaget. Det är en djungel där ute och dessa människor kommer inte att hjälpa dig skära genom snåren för att se vad som är bäst för dig. Det är därför jag rekommenderar att innan du ringer ett av de många företag som använder smarta försäljningsmetoder, kontakta Medicare kontor först. Du kan spara både tid och pengar!

Företrädarna för Medicare administrationen är utbildade för att diskutera Medicare förmåner och hjälpa dig att avgöra vilken plan är bäst för dig, med tanke på alla de alternativ som erbjuds till dig och dina behov. Personalen på Medicare hjälper dig att jämföra priserna på många företag, informera om dem med avseende på deras dolda avgifter, och i allmänhet se upp för ditt bästa intresse. För att spara pengar och förhindra eventuell hjärtesorg, kan det vara bäst att kontakta Medicare direkt i stället för att välja ett av flera företag som marknadsför sina egna planer på tv och andra medier.