E2h

Hur man ansöker om Medicare planen del B

Bortsett från att hålla ordning i landet

Bortsett från att hålla ordning i landet, är den amerikanska regeringen också till uppgift att hjälpa medborgare att få vård. Den amerikanska regeringen kan ge rätt assistans genom Medicare, ett standardiserat program för att stödja vissa människor som verkligen behöver ekonomiskt stöd för att få lämpliga och acceptabla sjukvård. Medicare är ett federalt program som ger försäkring för medborgarna är berättigade till det. Finansieringen av programmet faktiskt förvärvas av obligatoriska avdrag på varje arbetsdag medborgarlön lön eller lön.

Nu är Medicare består av delar A och B

Hur man ansöker om medicare planen del B. Veta om du är berättigad.
Hur man ansöker om medicare planen del B. Veta om du är berättigad.

Nu är Medicare består av delar A och B. Del A är ansvarig för att ge ekonomiskt stöd till medborgare för sjukhuset och kostnader. Del B, däremot, ger ekonomiskt stöd till professionella medicinska tjänster och andra avgifter som inte ingår i del A.

Här är några steg på hur man får dig inskrivna för Medicare del B.

  • Veta om du är berättigad. För att vara berättigad till Medicare Part B, måste du vara berättigad till Medicare Part A Tekniskt, om du är över pensionsåldern 65 år eller inaktiveras, kommer du automatiskt att få. I själva verket kommer du antagligen automatiskt inskriven. Naturligtvis måste du vara en europeisk medborgare som inte ens nämnas. I vissa fall kan personer som är under pensionsåldern vara stödberättigande förutsatt att de lider av svåra sjukdomar eller är juridiskt betraktas som funktionshindrade. När du är berättigad till del A, kan du registrera för del B. Nu, till skillnad från del A är Medicare Part B inte gratis. Det kommer definitivt att vara en premie för att upprätthålla de fördelar du kan få för denna plan.
  • Anmäl dig för del b. Processen är ganska enkel. Du kan besöka närmaste sociala gren och tillämpa på plats, eller så kan du utforska möjligheten att tillämpa online via deras hemsida. Hursomhelst, måste du förse dem med nödvändig information för att behandla din ansökan såsom årsinkomst, födelsedatum, medborgarskap och civilstånd. Om du bor utomlands, då du kommer att behöva hjälp av den amerikanska ambassaden i det land du bor i.
  • Slutföra betalningsuppgifter. Medan anmäler, kommer detta att vara den tid när du ska fråga om premier för planen. Normalt kommer bidragsbelopp baseras på din genomsnittliga årsinkomst. Ju högre inkomst, desto högre blir din premie kommer att bli. För att slutföra din anmälan måste du välja din betalning läge. Om du tjänat dina sociala säkerhetskontroller redan då premien kan debiteras den. Om inte, så kan du diskutera en alternativ avbetalningsplan som automatiskt debitera ditt bankkonto eller kreditkort varje månad. Det finns också ett alternativ för manuella betalningar där de kommer att skicka dig en kontoutdrag och du gör betalningen manuellt varje månad på sin angivna betalningar centra.


Tänk på att det kommer att schemalägga tid för inskrivning för denna plan. Vid inskrivningen till del A, kommer du att få omkring 6 månader gälla. Annars måste du ta reda på nästa schema för inskrivning. Se till att du använder rätt tid annars din premie kommer att öka beroende på hur sent du ansöker om det.