E2h

Hur man ansöker om Medicare planen delen D

Kom ihåg ordspråket "ett uns av förebyggande är värt ett halvt kilo bota" detta är sannare för ett land utan omfattande vård som vår. Ofta läkemedel för behandling kosta mer än den faktiska sjukhusvistelse själv. Det finns två typer av medicin behandling: underhåll och härdning. Underhåll medicin tas ofta för patientens nuvarande tillstånd och härdning medicin är att behandla och utrota ett befintligt tillstånd hos patienten.

Medicare Part D är en täckning program för receptbelagda läkemedel

Medicare Part D är en täckning program för receptbelagda läkemedel. Vare generiska namn eller varumärken är någon form av receptbelagda läkemedel som utfärdas till personer som får Medicare fördelar omfattas. Den federala regeringen rekommenderar att mottagarna anmäla i detta program så att de kan undvika att betala för mycket för receptbelagda medicin ur egen ficka. Och be någon som har att köpa dyra mediciner, är detta en stor hjälp för deras dagliga finanser.

För närvarande finns det två typer av Medicare Part D planer:

Hur man ansöker om medicare planen delen D. Medicare receptbelagda läkemedel planer.
Hur man ansöker om medicare planen delen D. Medicare receptbelagda läkemedel planer.

  • Medicare receptbelagda läkemedel planer. Bland annat läkemedel täckning för Original Medicare, valde Medicare privat fee-for-service (PFFS) Planer, valde Medicare Kostnad planer samt Medicare medicinsk sparkonto (MSA) planer.
  • Medicare Advantage planer. Dessa är andra Medicare hälsa planer som också ger Medicare täckning receptbelagda läkemedel. Du kan utnyttja alla dina del A och del B täckning, tillsammans med receptbelagda läkemedel täckning (del D), genom dessa planer. Dessa kallas ibland "MA-PD."

För att ansöka om någon av dessa, följ dessa enkla steg.

  • Förstå planerna. Kan du prata med människor från företagets personaldirektör för den typ av plan som kommer att gynna din nuvarande situation. Om dina personalavdelningen inte kan ge dig de svar du behöver, bör de kunna hänvisa till du någon som kan fylla i tomrummen för dig. Det finns också ett nummer som du kan ringa 1-800-633-4227. Agenten i andra änden av linjen kan utvärdera din situation och erbjuda upp vilken typ av plan och täckning passar bäst för dig.
  • Online-hjälp. Medicare planen Finder är en webbplats erbjuder företaget att ge information om de många olika typer av planer tillgängliga för dig. Webbplatsen innehåller information om fält för dig att fylla upp så att webbplatsen kan bestämma den specifika plan som är fördelaktigt för dig. På webbplatsen finns också kostnadsberäkningar finns tillgängliga så att du kan se vilken typ av finansiella investeringar du kommer att lägga in


Dessa är bara rekommendationer för dig att överväga

Dessa är bara rekommendationer för dig att överväga. I slutet av dagen, vilket plan du kommer utnyttja beror på dig. Du kan sedan anmäla i planen som du besluta om när du väga fördelar och nackdelar baserat på den information du har forskat. Anmälan till planen kan göras online, via snigelpost eller via telefon.

Alltid få så mycket information som du kan om Medicare Plan D som det kan bli en stor hjälp när det behövs för läkemedel. Försök att läsa på din familjs sjukdomshistoria så att du har en idé om vilken typ av sjukdomar din familj är mottagliga för. Besök Medicare hemsida för mer information.