E2h

Hur man ansöker uppvärmning komprimera att lindra halsont

Halsont är irriterande

Halsont är irriterande. De är det raspiga, obehagskänsla i halsen. De gör det svårt för en person att svälja mat. En av de viktigaste orsakerna till halsont är vanliga virus och bakterier. Det finns många sätt att lindra halsont. Du kan ta tabletter som kommer att hålla din hals från att torka. Du kan även gurgla med saltvatten tre gånger om dagen. Ett annat sätt är att använda värme kompress på halsen tills du börjar känna dig bättre. Uppvärmning komprimera är användningen av minst tre veck av tyg, kallt vatten och en tung filt för att få värme till halsen. Detta naturläkemedel är mycket lätt att göra om du vet alla de rätta stegen.

Här är de steg som du bör ta om du vill använda värme komprimera att lindra halsont:

Hur man ansöker uppvärmning komprimera att lindra halsont. Förbered allt material som du behöver.
Hur man ansöker uppvärmning komprimera att lindra halsont. Förbered allt material som du behöver.

  • Förbered allt material som du behöver. För att utföra den kalla komprimera behöver du följande ämnen: kallt vatten, disktrasa, handduk, en tjock, tung duk, bomullstyg och säkerhetsnålar. Välj en bomullsduk som du kan linda runt halsen tre gånger. Se till att den andra duken du får är tjockare än din bomullstyg. Du kan använda torr tvättlapp eller ull.
  • Gör det bekvämt för dig. Hitta en plats där du kan vara bekväm. Välj en plats där det är okej för dig att spilla vatten. Bär tjocka kläder som gör att du känner varm. Se till att ditt hår är ur vägen genom att knyta upp det.
  • Baka och sedan skaka. Få din bomullstyg och dränk den i vattnet. Se till att alla delar av duken är helt indränkt. Krama den torr. Se till att ta bort allt överflödigt vatten. Vik den. Se till att det kan täcka hela halsen.
  • Det är en sjal! Linda våta bomullstyg tre gånger runt halsen. Se till att det är säkert men bekväma. Linda inte för hårt runt halsen för att undvika ytterligare försämring i halsen område. Låt de två ändarna av tyget överlappar varandra. Fäst det med säkerhetsnålar.
  • Svep upp. Linda tjock trasa runt halsen. Den bör omfatta den våta bomullstyg helt. Återigen, se till att du är bekväm. Inte kan andas är en indikation på att du svepte den för hårt. Låt ändarna av tjocka tyg att överlappa varandra. Fixera dem med en nål.
  • Låt det sjuda i fem minuter. Låt uppvärmning kompress på ett par timmar. Hjälp dig själv i en bekväm ställning medan du väntar. Se till att du kan andas lätt. Se till att du är varm. Du kan täcka dig med en filt om du vill.
  • Nu kan du vila med lätthet. Ta värme kompress. Tvätta tvättlapp i kallt vatten. Gnugga runt halsen. Torka halsen av med handduken. Låt nacken vila i minst 20 minuter. Upprepa hela proceduren för att utföra en annan uppvärmning kompress på halsen. För bästa resultat, kan du lämna den sista sessionen uppvärmning kompress på natten.

Din halsont bör inte vara en anledning för dig att inte sova gott om natten. Något så enkelt som en uppvärmning komprimera kan hjälpa till att lindra besvären du känner. Du behöver bara se till att du gör allt rätt. Med dessa steg kan du enkelt lägga stopp för halsont.