E2h

Hur man använder affirmationer att slappna

Affirmationer är bra sätt att bekämpa problem och ge dig själv avkoppling. Det är av avgörande betydelse för att ställa dig i en lugn tillstånd samtidigt som man försöker använda affirmationer. Det är för att det undermedvetna är mer utsatta för positiva förslag när ditt sinne är avslappnad.

Affirmationer är verkligen kraftfulla verktyg i att lyfta upp din ande och balansera ditt liv. Många människor är nyfikna på hur man använder dem effektivt. Här är några påminnelser om att använda dem på ett korrekt sätt för att uppnå avslappning.

Hur man använder affirmationer att slappna. Få ett band eller cd-skiva (CD) och en att spela in dig själv.
Hur man använder affirmationer att slappna. Få ett band eller cd-skiva (CD) och en att spela in dig själv.

  • Få ett band eller CD-skiva (CD) och en att spela in dig själv. Hitta en tom CD eller kassettband och lägg den på en brännare för att spela in dig själv. Använd den som ditt bekräftelse efter inspelning. Du kan namnge eller märka det som "bekräftelse tape" eller "affirmation CD" för din bekvämlighet.
  • Utkast meningar och fraser som kommer att lugna dig. Skriv något positivt om dig som kan förstärka dig att uppnå en lugn sinnesstämning. Se till att domarna är särskilt konstruerade för att öka din moral. Det bästa sättet att skriva är att använda den första persons perspektiv, säga att du är helt bra.
  • Spela lite lugnande bakgrundsmusik när du spela in dig själv. Bifogar dina affirmationer med släta musik medan du spelar in själv. Lugnande bakgrundsmusik är en bra positiv förstärkning för att hjälpa dig att känna dig avslappnad.
  • Föredrar att tala lugnt och långsamt medan du spelar dig själv. Tala med lugn röst när du spelar in. Också tala långsamt som möjligt. Konsumera flera minuter, så att du kan få ut det mesta av bandet eller CD.
  • Hitta en lugn plats och lyssna eller titta på inspelningen som du har gjort. En trevlig, lugn plats kan sätta dig i ett tillstånd av lugn. Befria dig själv från alla distraktioner som kan förstöra dig koncentration. När du gör det i ett slutet rum, antingen lägga ljuset låg eller använda ett ljus eller lampskärm. Denna atmosfär kommer att sätta dig i avslappning när du lyssnar eller tittar på din inspelning.
  • Blunda och lyssna ordentligt på dina ord. Fokusera på inspelningen som du har gjort. Ta ett djupt andetag och blunda för att ytterligare känna dina påståenden. Ditt undermedvetna kommer att absorbera dina affirmationer som du känner dig avslappnad.
  • Vila och koppla av med din affirmationer. En av de mest populära sätten att uppleva affirmationer är att ligga i en bekväm säng och samtidigt låta affirmationer sjunka in i ditt huvud. Den bästa tiden att göra detta är innan du somnar eller när du känner sover.
  • Visualisera dig affirmationer aktivt. Leta dig på plats där du kan aktivt visualisera dina påståenden. Genom att antingen sittande eller stående, blunda och upprepa dina affirmationer medan levande visualisera dem. Se till att du verkligen känner dina affirmationer för bättre resultat.

När du är orolig och något körs i ditt sinne som verkligen stör dig, kan du överväga att använda affirmationer för att hjälpa dig slappna av och komma tillbaka till det normala. En avslappnad sinnesstämning kommer att göra en hel del positiva saker i ditt liv.