E2h

Hur man använder älska terapi för att sluta röka

Härdade rökare kommer att säga att det är ingen enkel uppgift att sluta röka. Några har försökt otaliga år, men till ingen nytta, medan andra helt enkelt gav upp på att sluta och sin vilja igenom i skruvstycket. Man hör ofta människor som säger negativa saker om rökning och de människor som gör det. "Rökare är dåliga, bryr de sig inte om sig själva eller miljön!" eller "Om du är en rökare, kan man lika gärna vara i förbund med djävulen!" Tja, inte i den utsträckningen men du får drivan. Ibland negativa budskap gör mer skada än nytta genom att ohjälpligt traumatiserande rökarens psyke och självkänsla. Som ett resultat, kan du bara ge upp och återvända till vana för gott. Med detta bör du försöka använda Kärlek Terapi istället. Denna form av terapi börjar och slutar med ett positivt budskap som kan bygga dig att bli en bättre människa och sluta röka för gott. Nedan finns tips på hur du kan sparka vanan med kärlek terapi.

Hur man använder älska terapi för att sluta röka. Kassera allt som rör rökning.
Hur man använder älska terapi för att sluta röka. Kassera allt som rör rökning.

  • Kassera allt som rör rökning. Om du verkligen vill sluta röka, är det första du bör göra kasta bort alla dina cigarrer, cigaretter och tobak. När du gör det, ge dig själv en klapp på ryggen och säga att du har gjort ett bra jobb. Alltid påminna dig själv om att detta är för ditt eget bästa och att sluta hjälper dig att leva ett långt och meningsfullt liv med dina nära och kära.
  • Fördjupa dig i verksamheten. Unna dig saker och aktiviteter som kan avleda din uppmärksamhet från rökning. Ta en dag ledigt från arbetet och laze i ditt hem titta på tv eller spelar tv-spel. Äta ute, titta på filmer, spela sport och göra vad som helst som kan ge dig stor tillfredsställelse. Genom att förstöra dig med saker du inte brukar göra, ger du dig själv en välbehövlig kärlek och uppmärksamhet som kan hjälpa motstå frestelsen att röka igen.
  • Prata med dig själv. Det kan låta dumt att vissa, men genom att bekräfta dig själv att du gör ett alldeles utmärkt jobb med att motstå att röka, kommer det att finnas en större möjlighet att du sluta för gott. Till exempel, när du vaknar hälsar dig god morgon och säga att detta är en annan bra dag för dig. Tänk på det som en bön, men istället för att tala till Gud som du samtalar med dig själv. Ständigt försäkra dig om att du gör ett bra jobb oavsett vad någon säger eller frestelser som omger dig.


Det finns många böcker och sessioner terapi i samband med att sluta röka. Även om detta kan fungera för vissa människor, svarar de flesta inte det. Trots allt kan ingen tala om för dig att sluta röka än dig själv. Oavsett hur mycket du skjuts in i det eller hur många interventioner du har fått, om du inte vill sluta, kommer du inte sluta. Genom att ge dig själv betydelse och kommer till en självförverkligande din betydelse som individ och för alla som omger dig, kommer detta att vara den tid du kommer att kunna sluta. Lycka till!