E2h

Hur man använder avhållsamhet som en form som preventivmedel

Det finns aldrig någon 100% garanti för en viss preventivmedel är helt full-bevis. I många fall beror det på lite tur. I andra, det beror på förmågan att fatta kloka beslut om när (och hur) för att delta i sexuella aktiviteter, parat tillsammans med en metod för födelsekontroll. Det finns dock en där ute som beror helt på den mänskliga viljan att framhärda. Det är en metod för födelsekontroll där det är helt upp till dig om det fungerar. Denna metod att kontrollera sexuella drifter genom avhållsamhet. Många kommer att hävda att avhållsamhet är för hård-medan andra skulle säga att avhållsamhet är inte naturligt. Men för dem som kan förstå varför människor skulle välja avhållsamhet som en metod för födelsekontroll, det är ett val. Ett mycket kraftfullt en som kan och kommer att påverka både hur du lever och hur du syns i ögonen på andra.

Hur man använder avhållsamhet som en form som preventivmedel. För alla som är intresserade av att välja avhållsamhet som en metod för födelsekontroll.
Hur man använder avhållsamhet som en form som preventivmedel. För alla som är intresserade av att välja avhållsamhet som en metod för födelsekontroll.

  • För alla som är intresserade av att välja avhållsamhet som en metod för födelsekontroll, kommer den här artikeln ge dig några tips och råd om hur man handskas med trycket att hålla kontroll via en serie steg. Kom ihåg att vi är bedömas på de val vi gör, stora som små, dåligt eller bra. Avhållsamhet är ett sätt att styra din egen personliga uppmanar så att du inte gör ett val som kan kosta dig dina drömmar. Så håll ett öppet sinne, och läs följande steg:
  • Sexuell identitet får inte leda ditt liv i stället du bör vara en som håller i kopplet. Det är mycket som att gå din hund. Om du låter hunden leder då hunden vänjer sig leda, dra dig till platser du inte vill resa, och så du drar tillbaka, men ibland är det för lite för sent. Du måste förstå att göra ansträngningar för att inte delta i sexuella aktiviteter inte gör du fel eller något annat, men det kan få dig att verka som en annan person till andra. De kommer vänja sig vid detta sexuella identitet, hunden på samma sätt vänjer sig du leder den istället för tvärtom.
  • Avhållsamhet och personliga gränser kan betyda en massa saker, och du kan välja att inte förneka sig själv från allt. Ett sätt att förstå dina egna gränser är genom att välja att inte rygga allt som har med sexuell njutning. Intim åtgärder kan leda till något mer, men att lära sig att kontrollera dig själv i denna aspekt (utan verkligen förneka sig själv) kan vara det enda som hindrar dig från att känna hållas tillbaka eller undertryckt. Träna dina egna gränser, och räkna ut själv vad du kan leva utan.
  • Förtroende är absolut makt. Om du verkar säker på ditt beslut, så du kan sluta tro det är sant. Även om detta inte är nödvändigt för dem som är medvetna om vad de är kapabla, att säker är det bästa sättet att upprätthålla avhållsamhet.


Och det är så enkelt som de tre stegen ovan. Så länge du håller stegen i åtanke, kommer du att finna det mycket lättare att gräva in sig själv för styrkan att hålla upp dina dygder.