E2h

Hur man använder blåbär för att behandla illamående och matsmältningsbesvär

Blåbär, precis som de flesta bär, har flera hälsofördelar. Den mest kända skulle vara dess förmåga att förbättra synen. Bortsett från detta, kan de påskynda sårläkning, förhindra blodproppar, och lägre blodsocker. De är anti-mikrobiella och innehåller antioxidanter som ökar immunförsvaret. Dessutom har de varit kända för att behandla olika mage och matsmältningsproblem såsom illamående, matsmältningsbesvär och diarré.

Hur man använder blåbär för att behandla illamående och matsmältningsbesvär. Blåbär finns nu i många former och former.
Hur man använder blåbär för att behandla illamående och matsmältningsbesvär. Blåbär finns nu i många former och former.

Om du vill använda blåbär för behandling illamående och matsmältningsbesvär, här är några grundläggande steg att följa.

  • Blåbär finns nu i många former och former. Du kan köpa den riktiga frukten och vanligen torkad eller fryst, i mataffären. Du kan också köpa kommersiella produkter såsom blåbär te, sylt, yoghurt, kapslar, extrakt och juice. Se bara till att när du köper dessa produkter, de är äkta. Göra en del efterforskningar och kontrollera etiketterna innan du köper.
  • Använd de produkter du köpt. Det är ganska svårt att hitta nya blåbär. Om du lyckas köpa frysta en, då kan du börja äta minst ett halvt glas om dagen. Om inte, blåbär yoghurt är ett hälsosamt alternativ. Ät två koppar dagligen. Dessa kommer att ge dig den mest näringsämnen du kan få från blåbär.
  • Den blåbär te är också till hjälp för behandling av illamående och matsmältningsbesvär. Doppa tepåsar i en kopp varmt vatten och låt dra en stund. Om du inte gillar smaken av te, öka mängden vatten du placerar i din kopp. Ett annat sätt skulle vara att lägga honung och citronsaft till din kopp te. För ytterligare hälsofördelar, tillsätt några droppar blåbär extrakt. Dessa kommer bidra till att öka blodcirkulationen som förhoppningsvis kommer att reglera matsmältningen i kroppen.
  • Blåbär juice och sylt är några av de mer välsmakande former av blåbär produkter. De får dock endast innehålla lite blåbär innehåll. Återigen, kolla etiketterna. Leta efter näring fakta på förpackningen innan du köper.
  • Du kan också ta blåbär kapslar. Men du måste vara försiktig med att ta endast det belopp som anges i märkningen. En annan sak att tänka på är att du inte är säker på vad de sätter i dessa kapslar. Det är säkrare att konsultera en läkare innan du tar något av dessa piller.

Kom ihåg att för att minska illamående och matsmältningsbesvär, är det viktigt att äta rätt typer av livsmedel. Bortsett från att äta blåbär, här är några ytterligare saker att komma ihåg.

Försök att komma ihåg vad du åt den dagen. Använd de produkter du köpt.
Försök att komma ihåg vad du åt den dagen. Använd de produkter du köpt.

  • Ät bara lätt, intetsägande mat. Undvik att äta fet och kryddstark mat, speciellt de som har en stark lukt.
  • Ät inte söta desserter.
  • Prova att äta långsamt och oftare.
  • Dryck cool, kolsyrade vätskor hela dagen.
  • Undvik att göra verksamheten rätt efter att ha ätit. Borsta inte tänderna på en gång heller.

Försök att komma ihåg vad du åt den dagen

Försök att komma ihåg vad du åt den dagen. De kan antingen vara oren eller oförenlig med systemet. Bättre undvika att äta dem i framtiden. Förebyggande åtgärder är alltid bättre än att bota.

Efter ovanstående rekommendationer kommer förhoppningsvis hjälpa till att lindra din illamående och matsmältningsbesvär. Äta dessa blåbär kommer säkert att få dig att må bättre på nolltid.