E2h

Hur man använder en medicinsk skala

En medicinsk skala är en traditionell våg

En medicinsk skala är en traditionell våg, som består av en plattform och reglagen vikt. Det är en exakt verktyg, men helt mekanisk i byggandet. Den mekaniska funktion av den medicinska skalan är det som gör detta verktyg något skrämmande för de digitala befolkningar som är beroende. I själva verket vet en hel del av dem inte hur man använder en medicinsk skala och är på en förlust när framför en. Även om det är förvirrande i början, är en medicinsk skala ganska enkel att använda. Här är hur.

  • Ställ in den medicinska skalan. Detta gäller om du köpt en medicinsk skala för personligt bruk. Du kan ställa in den på en plats där golvet är plant och torrt. Sovrum och hem gym är idealiska. Kom ihåg att undvika att placera den på halt underlag.
  • Steg på plattformen. Se först till att ta bort kläder artiklar eller tillbehör som kan påverka avläsningen. Dessa inkluderar skor, kappor och jackor. Se till att bära ljusa kläder när mäta din vikt. Om möjligt, bära kläder som du använde förra gången du kontrollerade din vikt, eller åtminstone använda kläder som är inom samma viktområde, för att fastställa den exakta skillnaden mellan dina tidigare och nuvarande vikter.
  • Stå ordentligt. Flyttas till mitten av plattformen. Stå rak, med fötterna något långt ifrån varandra. Detta bör fördela din vikt. Se till att undvika onödiga rörelser.
  • Flytta nedre skjutreglaget. När du är klar, börja mäta din vikt genom att trycka den nedre reglaget till höger. Den platta stången börjar röra sig nedåt när du trycker på reglaget. När det helt sjunker, låsa löparen i spåret. Ta läsning.
  • Flytta den övre reglaget. För att slutföra viktavläsningen måste du trycka den övre skjutreglaget till endera sidan tills den platta stången är balanserad. Kom ihåg att aldrig manipulera den platta stången. Bara låta det gå när du trycker på övre reglaget. Det kommer så småningom bli balanserad när reglaget pekar på lämpligt antal.
  • Lägg den första och andra behandlingen tillsammans. Din vikt är kombinationen av de första och andra behandlingen. Så om du fick 100 under den första behandlingen och 20 under den andra, är din vikt 120 pounds.
  • Steg utanför medicinska skalan. När du är klar, steg på skalan plattform och sätta på dina skor, jacka, och andra objekt som du bar ut. Se till att sätta skalan på standard genom att trycka skjutreglagen till höger.
  • Spela in din vikt. Kom ihåg att regelbundet spela in dina vikter, speciellt om du håller en vikt eller övervakar ett hälsotillstånd. Kontrollera din väga så ofta som det behövs.

Medicinsk skala är en ganska dyr investering

Hur man använder en medicinsk skala. Ställ in den medicinska skalan.
Hur man använder en medicinsk skala. Ställ in den medicinska skalan.

Medicinsk skala är en ganska dyr investering, så om du väljer att köpa en, kom ihåg att göra regelbundet underhåll. Om du märker en skillnad i sina behandlingar, har en reparatör ta en titt på det och göra omedelbara rättelser. Men om du använder en medicinsk skala på en läkares kontor eller ett gym klubb, se till att använda den med hänsyn till ägarna och andra användare.