E2h

Hur man använder en ryggrad Aligner liggande

Ryggraden består av 33 ben

Ryggraden består av 33 ben, 24 av vilka ledade och 9 smälts. Det är perfekt beläget på den dorsala delen av kroppen för att ge stöd till kroppen under stående, flytta eller ens sträckning. Det finns också ryggmärgen. Ryggmärgen tillsammans med hjärnan, utgör det centrala nervsystemet (CNS). CNS ansvarar för att styra dag till dag verksamhet i hela kroppen. Som sådan, trötthet, skada eller problem i ryggmärgen översätter enkelt ryggvärk, känselbortfall eller förlamning, som följaktligen leder till misslyckande att gå till jobbet, eller förlust av funktion. På grund av detta, ta hand om ryggmärgen är mycket viktigt.

Ryggraden Aligner är en kommersiellt tillgänglig verktyg som stimulerar och slappnar av ryggraden och dess omgivande vävnader möjliggör förbättringar i hållning och inriktning. Ryggraden Aligner främjar också totala välbefinnande. Det är alltså i huvudsak en 3-i-1 verktyg gynnar centrala ryggraden och de perifera kolumnerna. De perifera kolumner där alla akupressur punkter andra inre organ finns.

Ryggraden Aligner kan användas i valfri position. Om du väljer att använda den liggande, se till att du följer följande steg:

Hur man använder en ryggrad aligner liggande. Tilldela tid för aktiviteten.
Hur man använder en ryggrad aligner liggande. Tilldela tid för aktiviteten.

  • Tilldela tid för aktiviteten. Ryggrad anpassa kan vara en tråkig aktivitet. Men om du lider av dålig hållning eller ihållande låg ryggvärk, kan detta vara rätt aktivitet eller träna för dig. Kom dock ihåg att du bara kommer att kunna skörda frukterna om du gör detta oftare och mer konsekvent. Till att börja med försöka göra detta minst en gång om dagen, förmodligen innan du somnar eller på morgonen innan du går till jobbet. Ligg ner för en extra 10-20 minuter. Du kommer att märka den dramatiska minskningen av ryggvärk och förbättring hållning.
  • Välj en plats. Eftersom verksamheten kräver liggande på en plan yta, välj en plats där det är fysiskt möjligt att göra detta. Lokalen bör ha gott om plats för mattan eller madrass, måste golvet färdigt att åtminstone inte att oländig, område måste naturligtvis vara privat, med endast minimal eller ingen buller och viktigast av allt, inte vara en upptagen plats där housemates eller familj fortsätta passerar som du kan av misstag resa dem med din närvaro.
  • Sätta stämningen. Få alla material redo, inklusive en yogamatta eller tunn madrass. Allt är bra så länge det är bekvämt för ryggen. Slå på stora avkopplande musik bidrar till avkoppling och motion. Du har möjlighet att tända doftljus eller oljor aromaterapi för att ytterligare främja avslappning. Stäng av ljuset för maximal avkoppling.
  • Placera dig själv och ryggraden Aligner. Sitt med rak rygg, förlängd ben. Sätt ryggraden Aligner nära sacro-coccygeal ben. Skjut ner långsamt tills du ligger ner med ryggen i linje med ryggraden Aligner. Bo i denna position för en bra 10 till 30 minuter, beroende på vad du föredrar. Gör detta minst en gång om dagen.