E2h

Hur man använder en sittande kalv maskin

Har du någonsin drömt om att ha en vältränad kropp

Har du någonsin drömt om att ha en vältränad kropp? Med ordentlig motion och kost, är ingenting omöjligt. Det är sant att det är lättare sagt än gjort. Men om du verkligen vill uppnå kroppen du alltid velat, disciplin och hårt arbete är så mycket som behövs. Om du vill ha kurvor och tonas muskler, använda utrustning och maskiner för att hjälpa dig att få dina mål. Registrera dig för ett gym i närheten av din plats och gå dit regelbundet för bästa resultat. Träna på alla delar av kroppen så musklerna blir proportionellt.

Å andra sidan

Å andra sidan, är en av de kroppsdelar som vanligen glömt när man arbetar ut, vadmuskeln. Detta är muskeln på baksidan delen av benet under knäet. Det måste också utarbetas för att utveckla styrka och för att ha en välproportionerad kropp. En sittande kalv maskin är en av de maskiner som du kan använda för att utveckla vadmusklerna. Denna maskin skall användas efter ett omfattande arbete på den nedre delen av kroppen.

Här är de steg om hur man använder en sittande kalv maskin.

  • Sträcka på vadmusklerna efter en tung underkroppen träna. Detta för att förbereda dina vadmusklerna för arbetet med hjälp sittande kalv maskin. Stå på en plattform på bollar av dina fötter sakta lägga ner hälarna. Gör detta upprepade gånger med 10 sekunders intervall under ca 10 gånger. Detta kommer att förhindra skada, eftersom det värms upp vadmusklerna för arbetet ut.
  • Förbered för att utöva med den sittande kalv maskin. Efter sträckning, sätta plattorna önskas framför maskinen. Sitt på kalven maskinen och se till att dina knän är under knäskydd. Inte sitta för långt eller för nära, bara vara bekväm. De bollar av dina fötter ska placeras på pedalen. Sätt händerna på handtaget precis ovanför knäskydd. Räta på ryggen för korrekt hållning. Gör detta under hela övningen.
  • Börja övningen för vadmusklerna. Lyft hälarna långsamt. Gör detta tills du är nästan på toppen tå. Håll i ca 2 sekunder och sakta sänka hälarna. Känn stretch i ca 2 sekunder och lyft igen. Upprepa steg beroende på hur många apparater du vill göra. Oavsett hur många gånger du vill göra detta, se till att göra det långsamt. Studsa inte fötterna eftersom detta inte kommer att ge dig den effekt som krävs för att utveckla dina vadmusklerna. Styr rörelse fötterna hela övningen. När du är på väg att avsluta övningen, håll den sista sträckan under en längre tid innan sakta sänker hälarna och avkopplande fötterna.


Hur man använder en sittande kalv maskin. Sträcka på vadmusklerna efter en tung underkroppen träna.
Hur man använder en sittande kalv maskin. Sträcka på vadmusklerna efter en tung underkroppen träna.

Inkludera detta i din dagliga rutin så vadmusklerna kommer att utvecklas tillsammans med andra delar av kroppen. Det är normalt att känna smärta på grund av sträckan. Men om du känner en annan typ av smärta som en skarp smärta, som inte orsakas av sträckan, stoppa övningen för att förhindra ytterligare skada. Med hjälp av en sittande kalv maskin kommer vadmusklerna vara smalare och starkare.