E2h

Hur man använder gnälla vatten naturligt behandla barnet kolik

Kolik är en bebis under förutsättning att de flesta föräldrar anser som en mardröm. Tänk dig att ha en baby gråter hela dagen och hela natten trots alla dina ansträngningar för att trösta honom och hålla honom bekväm, torr och väl utfodras. Detta tillstånd kan leda ditt barn att utveckla en rad olika symtom som sömnlöshet, hicka, och smärta. Tekniskt sett är det inte fast orsaken till detta tillstånd, men på något sätt, kan det bero på en orolig mage, dålig tarm, allergier, eller en dysfunktion i barnets nervsystem. I vilket fall som helst, är ett sätt att behandla sjukdomen genom administrering av gripe vatten. Här är några fakta om gnälla vatten, vad det kan göra för ditt barn och hur att administrera den.

Hur man använder gnälla vatten naturligt behandla barnet kolik. Konsultera en barnläkare.
Hur man använder gnälla vatten naturligt behandla barnet kolik. Konsultera en barnläkare.

  • Konsultera en barnläkare. Även om det kan finnas dussin orsaker till kolik som saknar medicinsk sätt att lokalisera det, det är ändå alltid ett smart drag att konsultera en barnläkare innan tillämpa någon behandling om naturliga eller syntetiska. Vem vet, genom att ha barnläkare undersöker barnet kan han kunna begränsa antalet möjliga orsaker. Kanske en allergisk reaktion mot beddings eller matsmältningsproblem kan vara orsaken, och i detta fall kan läkaren rekommendera en behandling eller lösning för din kolik bebis. Om ingen orsak hittas och ingen behandling ordineras, då kan du gå vidare med utforskandet av gripe vatten som behandling.
  • Köp gripe vatten. Många företag har börjat tillverka kommersiella gnälla vatten i massor på grund av det faktum att det kan ge lindring och komfort till en kolik bebis. Ja, har framgång visat genom tillförsel av Gripe vatten till en baby. Detta är på grund av kombinationen av örter som används för att göra hopkok. Typisk gripe vatten kommer att bestå av örter som ingefära, kamomill och fänkål. Dessa örter är kända för att ge lindring och universalmedel fastigheter. När du köper gripe vatten, alltid gå med den mest naturliga och ekologiska varumärke. Naturliga och ekologiska är den säkraste särskilt för spädbarn. Men se till att uppmärksamma de förvaltande instruktioner eftersom ekologisk gnälla vatten kan tendera att vara mer potent än syntetiska slag. Du kan hitta olika märken som säljs hos din lokala hälso-och wellness-butiker utbudet.
  • Kombinera med mjölk. Ett sätt att administrera gnälla vatten till ett barn är genom att blanda det med mjölken, som du kommer att mata honom. Piska en medicin dropper och sug ut några droppar gripe vatten. Blanda innehållet i pipetten i flaskan mjölk du förbereder. Ett par droppar bör göra fint. Skaka flaskan innan med barnet gå ner på den.
  • Administrera direkt. Du kan administrera Gripe vatten direkt också. Naturligtvis kan ditt barn ha ett visst motstånd i smaken, så att du kommer att behöva mata den till honom med lite mer ansträngning. Få din dropper och suger i ett par droppar vatten. Återigen, se till att läsa instruktionerna som gäller rätt dos. Dalta barnet och sätt pipetten in i hans mun och bomber bort. Se till att hålla barnet så bekväm som du kan under denna tid.

Du kan behöva vänta ett par minuter innan gripe vattenverk

Du kan behöva vänta ett par minuter innan gripe vattenverk. Under den tiden, se till att trösta ditt barn. Han kan gråta, men med den förbrukade gripe vatten och din moderliga beröring runt barnet, bör han sluta gradvis gråta och slutligen kommer ni båda har lite frid.