E2h

Hur man använder örter för att behandla barn kolik

Det finns många olika typer av kolik förutsättningar som finns

Det finns många olika typer av kolik förutsättningar som finns. De är oftast barn kolik, njurkolik och GALLSTENSANFALL. Den vanligaste av dessa är barnet kolik. Baby kolik drabbar barn i en alarmerande takt. Det är oftast inte ofarliga, men det stör barnets sömn och det kan ha dem gråta mer än 3 timmar. Den kolik gör barnet irriterad och det är deprimerande och beklämmande för mammorna att höra sitt barn gråta i timmar. Om du är en mamma med en 3-månader gammal baby, kan det finnas en instans att ditt barn kommer att drabbas kolik. Om detta händer kan du ha alternativ medicin för att behandla den. Ibland du har reservationer om hur du använder OTC läkemedel mot ditt barns kolik. Du kan ta till hjälp växtbaserade läkemedel. Här är hur man använder örter för att behandla kolik:

Hur man använder örter för att behandla barn kolik. Vissa örter är bättre att tas i form av te.
Hur man använder örter för att behandla barn kolik. Vissa örter är bättre att tas i form av te.

  • Vissa örter är bättre att tas i form av te. Dessa örter är kamomill, järnört, lakrits, fänkål och citronmeliss. Det vore bättre att göra en hem botemedel stället för att köpa den örtte från hälso-butik för att säkerställa att du använder alla naturliga ingredienser för te. Kom bara ihåg att inte ge för mycket örtmedicin eller överskott örtmedicin till ditt barn. Kontrollera biverkningar av örter och se till att du ger ditt barn en örtmedicin i taget. Var inte över nitiska om att försöka bota ditt barns kolik.
  • Du kan använda kummin frö för att behandla kolik. Allt du behöver göra är att sätta en matsked frön i nykokt vatten. Använd endast cirka 8 uns av kokt vatten och låt kumminfrön brant i vattnet i minst 10 minuter. Blanda lösningen väl innan du ger ditt barn i små mängder i tesked före sin måltid eller efter sin måltid men inte med måltiden. Var noga med att lösningen är kall innan den matas till ditt barn.
  • Det är en naturlig ört som kallas isop som du kan koka i vatten. Låt isop koka i vatten i några minuter, och när den är korrekt seeped, häll den i en nappflaska och låt den svalna. Kom ihåg att mata den till ditt barn endast när den vätskan är coolt. Denna typ av ört lindrar spasmer, som kommer att vara en omedelbar lättnad för ditt barn.
  • Färsk ingefära kan vara en annan naturläkemedel mot kolik. Du kan ta ingefära färsk eller Juiced. Ingefära kan blandas i te men inte ta för mycket. Mest är ca 2 eller 4 gram dagligen. Dock ingefära lösningen rekommenderas inte för barn under 2 år.

Örtmedicin är naturligtvis säkert för barn, men du bör ändå kontakta läkare. De flesta kolik påverkar tarmens områden så ge ditt barn spasmer så du bör forskning mer på kolik villkoret att utbilda dig mer om vad du behöver göra för ditt barn.