E2h

Hur man använder örter för att bota fibrocystisk bröstsjukdom

Fibrocystisk bröstsjukdom, som kännetecknas av bildandet av cystisk klumpar på bröstet, är inte lika skadligt jämfört med bröstcancer. Men om många klumpar finns, är det bäst att behandla denna sjukdom.

Studier har visat att dricka örter kan bota fibrocystisk bröstsjukdom. Detta är ett billigare alternativ än att gå till sjukhuset.

Följ stegen nedan för att bota fibrocystisk bröstsjukdom.

  • Utvärdera din sjukdom. Kontrollera klumpar på bröstet. Försök att ta del av hur stora cystor är. Det blir enklare att kontrollera om örterna fungerar.
  • Leta efter dina örter. Det finns många örter som kan bota fibrocystisk bröstsjukdom. Detta kan tas flera gånger under dagen. Det bästa tonic att dricka bör göras från docka rot, kardborre rot, ingefära pulver, maskros rot och Astragalus rot. Du kan söka efter dessa örter i lokala hälsokostbutiker.
  • Göra te från dina örter. Med den plana delen av en kniv, försiktigt trycka på de bakomliggande örter för att extrahera de naturliga juicer. Lägg alla ingredienser i en kastrull med vatten. Låt vattnet koka på låg värme i ca 30 minuter. Se till att potten är täckt. Stänga av värmen efter 30 minuter. Undvik stam inte ingredienserna. Låt grytan svalna i ca 20 minuter. Med hjälp av en sil, försiktigt stam ingredienserna. Fyll din väg mugg halv med varmt vatten, tillsätt ca 6 msk ditt te och blanda försiktigt. Om smaken är för stark för dig, kan du lägga till fler vatten.
  • Drick te från 3 till 4 gånger om dagen. Du kan välja att dricka te efter varje måltid. Inte bara kommer det att minska de klumpar på dina bröst, men det kommer också att hjälpa dig att smälta din måltid snabbare.
  • Omvärdera klumpar varje vecka. Ha tålamod med resultaten. Om klumpar inte försvinner efter 3 månader, rådgöra med din läkare.


Det är viktigt att ha en hälsosam livsstil

Det är viktigt att ha en hälsosam livsstil. Drycker, såsom kaffe, läsk och öl, som innehåller koffein, ökar risken för denna sjukdom. Undvik dessa drycker. Drick te du i stället.

Örter kan bota fibrocystisk bröstsjukdom men det finns vissa örter som ökar chanserna att få denna sjukdom också. Undvik kamomill, oregano, muskot, gurkmeja, timjan och kummin. Dessa örter provocera fibrocystiska bröstsjukdomar. Det finns också några fet mat som du bör undvika för att förhindra mer cystisk formationer på bröstet. Undvik solros och bomullsfröolja. För snabbare läkning resultat skära ner på feta livsmedel i allmänhet. Gå grönt. Ät grönsaker i stället. Skär ner på mejeriprodukter också. Mejeri ökar möjligheten att fibrocystisk bröstcancer.

Du kan välja att odla örter i din trädgård. Detta kommer att minska krånglet för dig att gå ut för att leta efter örter.

Hur man använder örter för att bota fibrocystisk bröstsjukdom. Utvärdera din sjukdom.
Hur man använder örter för att bota fibrocystisk bröstsjukdom. Utvärdera din sjukdom.

Har dina bröst kontrolleras av din läkare innan du går vidare med växtbaserade behandling. Det är bäst att utesluta allvarliga sjukdomar såsom bröstcancer. Rådgör med din läkare de bästa örter och kost för dig.