E2h

Hur man använder örter för naturlig bröstförstoring

Om du vill få större bröst, men inte har pengar eller lust att få en bröstförstoring gjort, då du kanske vill överväga att använda örter för naturlig bröstförstoring. Flera örter har visat sig påverka utvecklingen av mjölkkörtlarna och kan hjälpa till att hjälpa dig att uppnå en fylligare bröst.

Hur man använder örter för naturlig bröstförstoring. Ha realistiska förväntningar.
Hur man använder örter för naturlig bröstförstoring. Ha realistiska förväntningar.

Så här använder örter för naturlig bröstförstoring.

  • Ha realistiska förväntningar. Det första du behöver veta om att ta örter för bröstförstoring är att det inte kommer att bli en dramatisk resultat. För en sak, om du är en en kopp, du helt enkelt inte kan flytta upp till en C-eller D kupa med örter ensam. Dina gener spelar en viktig roll i storlek bröst din kommer att få, samt din kost och vikt. Om du tar örter för bröstförstoring, kanske ser du lite mer fyllighet som vanligt.
  • Använd den koncentrerade tablettform. Om du vill få den fulla effekten av att använda örter för att öka din byst linje, måste du ta ett piller eller kapselform. Olika företag har olika växtbaserade hopkok kombinerar olika örter för att ge bästa resultat. Dessutom kan du behöva ta tabletterna under en längre tid innan man kan se resultat och kunna upprätthålla en utvidgning kan uppnå.
  • Använd bockhornsklöver. Ört bockhornsklöver är laddad med pytoestrogen, som är en känd östrogen stimulerande. Östrogen är ett kvinnligt hormon som är ansvarigt för bröstutveckling. Bockhornsklöver kan tas i kapselform eller kan hittas i bröst krämer. Läs tillverkarens anvisningar, men generellt bör krämen användas två gånger dagligen och masseras direkt på brösten.
  • Hitta produkter med rödklöver. Rödklöver innehåller fyra olika typer av pytoestrogens. Till skillnad från andra örter, har rödklöver genestein, vilket är ett ämne som hjälper till vid bildningen av bröstvävnad.
  • Försök Saw Palmetto. Detta bär hjälper bröst utveckling genom att hantera överproduktion av testosteron i kroppen. Det tas ofta i kapselform, tre gånger om dagen.
  • Laga mat med kummin. Kummin är en annan ört som har potential att öka byst storlek. Använd den i pulverform i olika rätter. Blanda den med din havremjöl på morgonen.
  • Utforska andra alternativ bröstförstoring. Bortsett från att använda örter kan du dra nytta av att använda andra metoder för att öka din byst linje. Motion kan hjälpa till att göra bröstet ser fastare genom att stärka musklerna i bröstet. Det finns också kirurgi. Du kan också ge intryck av att ha en full byst linje genom att bära rätt typ av kläder.
  • Tänk på att de flesta studier har gjorts på djur och så några resultat på människor kanske inte är så avgörande. Du bör också besluta att prova örter som ett naturligt sätt att utvidga dina bröst, bör du diskutera detta först med din läkare. Även örter är i allmänhet säkert att ta, i stora doser och koncentrerade mängder kan det vara skadligt för din hälsa.


Slutligen, efter din forskning och försöker på olika sätt att öka din byst storlek, kan du bara komma till rätta med vad du naturligtvis begåvad med. Om naturläkemedel inte fungerar och du inte vill kirurgi, kan du falska alltid det med rätt behå och fyllmedel.