E2h

Hur man använder power block för ett träningspass

Sit-ups, armhävningar, och lockar är allt gott och väl, om du vill hålla dig i form. Om du vill lägga till konturer, revor och kött på dina ben, men de bästa verktygen att använda är de hantel vikter. Designad för att påskynda muskeltillväxt och förbättra din fysik så snabbt som möjligt, fungerar hantel som ingen annan bit av gymutrustning. Konceptet är grundläggande och enkla, men resultaten är några av de bästa. Eftersom hantlar inte är fast på en maskin eller till en bar som behöver lyftas med båda händerna, tvingar du så mycket muskler samordning som möjligt. Om du tänker starta din egen gym eller bygga upp ett hem gym, är Power Blocks hantel en av de bästa valen. Du kan även köpa begagnade maktblock på Ebay. Här är hur man använder dessa makt hantlar för din träning.

  1. Insatskärna handtaget i boet. Till skillnad runda hantlar som fungerar via ringer eller klipp, är makten Blocks utformad med en praktisk fyrkantig form som är optimerad för ökad stabilitet och kontroll. Dessa power vikter består av en kärna handtag som passar väl in power rack eller ett bo där alla ytterligare viktskivor arrangeras. Att använda kraften Block, helt enkelt placera kärnan handtaget och rikta med boet. När bosatte, alla spåren som rymmer viktskivor kommer positionera sig på motsvarande plattor.
  2. Välj vikterna. Den geniala positionering och rillade systemet för Power Blocks gör det mycket enkelt att välja vikter. Till skillnad hantlar Anslutningstyp där du kommer att behöva skruva på och dra åt viktskivor, har Power Block ett passande system som fungerar automatiskt när du väljer vikterna från boet. För att välja vikterna, använd stiftet Ström Block att välja vilken vikt platta du kommer att träna med. Detta kommer sedan att pressa plattorna på plats och omedelbart låsa vikterna i kärnan handtaget. Inget behov för en åtstramning på din sida. Eftersom alla delar är utformade till mikrometer, kommer Power Block varken vicka eller knarra medan du tränar. De viktskivor kommer också i färgkoder för att göra översyn vikt val så enkelt som möjligt. De viktskivor på Power Block kan också ändras på fem eller £ 10 steg. Eftersom vissa övningar kräver små variationer i vikt, kommer Power Block också med huggorm vikter som kommer i 2,5 £ värden som är lika tung som lite salt block.
  3. Lyft. När du valt önskad vikt, helt enkelt lyfta kärnan hantera ur boet och du är redo att gå. Handtaget och formen på hantel själv har särskilt utformats makt gummi för att göra gripande så enkelt som möjligt, och ser till att du inte kommer att fastna händerna på vikterna.

Hur man använder power block för ett träningspass. Insatskärna handtaget i boet.
Hur man använder power block för ett träningspass. Insatskärna handtaget i boet.

Ganska svårare att bemästra än de övriga gym maskiner som är avsedda främst för bekvämlighet och endast sekundärt för muskeltillväxt, är det Power Block hantel som ger resultat. Vare sig för nybörjare inom styrketräning eller yrkesverksamma, har denna hantel all vikt steg du behöver - allt inom en solid och kompakt build som gör lyften till ett nöje.