E2h

Hur man använder sekundära principerna i Anusara yoga

Anusara yoga är en typ av hatha yoga baserat i Tantra som är inriktad mot att rikta in kropp, själ och ande med universum. Därvid är utövaren möjlighet att uppnå ett tillstånd av balans och välbefinnande. Denna typ av yoga är inte så mycket inriktad på att finslipa varje posera som det är tänkt att hjälpa utövaren flöde med nåd.

Hur man använder sekundära principerna i anusara yoga. Hitta en instruktör.
Hur man använder sekundära principerna i anusara yoga. Hitta en instruktör.

Precis som andra typer av yoga arbetar Anusara yoga med vissa principer. Denna artikel kommer att diskutera hur man använder de sekundära principerna i Anusara yoga.

  • Hitta en instruktör. Information om hur du praktisera Anusara yoga, måste du hitta en certifierad instruktör som kan guida dig genom grunderna i praktiken. Det är bäst att lära sig denna typ av yoga i en klass eller en nedsänkning klass så att du verkligen kan få grepp om inte bara de allmänna principerna om detta men känner alla andra nyanser av praxis.
  • Lär de fem principer. Det finns fem grundläggande principer i Anusara yoga. Dessa öppnar till nåd, muskelkraft, inre spiral, yttre spiral och ekologisk energi. Tänk de sekundära och universella principer är alla varandra.
  • Lär de sekundära principer. De sekundära principer i Anusara yoga kallas slingor och spiraler. Loopar och spiraler görs för att hjälpa utövaren perfekt varje pose. Genom att göra så är bättre anpassning uppnås, vilket resulterar i mer energi, en större känsla av samband med universum och en allmän känsla av glädje och frid. Hellre än att försöka hårt, får du lära dig de sekundära principer som du bör ta ett steg tillbaka och låta saker att flöda mer naturligt inifrån.
  • Andas ordentligt. När du gör en pose och använda loopar och spiraler för att fullända din pose, måste du samordna det med rätt andningsteknik. Låt instruktören guidar dig när du går om praxis. Om du andas ordentligt, kommer du att kunna öppna dina kanaler bättre.
  • Ha en brännpunkt. Den sekundära princip handlar om att ha en samlingspunkt under övningen. Innan du slår en pose eller gå in på nästa rörelse, måste du vara medveten om vad som är i fokus för pose. När du vet i fokus, kommer du att kunna dra i muskelkraft till området. Samtidigt, kommer energi utgår från brännpunkten. Bäckenet, hjärtat och gommen är de tre områden att välja mellan för att göra till en brännpunkt.
  • Gör den inre kroppen ljus. Eftersom kärlek och energi kommer inifrån, behöver du bara fokusera på att få den utåt så att det strålar ut från din person.
  • Vet sidan kroppen lång. Detta hjälper anpassa revben med axlarna. När du är i linje, kommer din andedräkt strömma mycket enklare och mer naturligt.


Anusara yoga är inte bara en verksamhet eller övning på mattorna

Anusara yoga är inte bara en verksamhet eller övning på mattorna. Det är ett sätt att leva, så att du kan vända saker med en mjukare, lugnare men piggare sätt. När du hittar en djupare förbindelse med universum, kommer du att vara mer uppmärksam på dina handlingar och tankar.