E2h

Hur man använder urin för att bota svamp

Spola! ..

Spola! ... och ner (förhoppningsvis) går det flytande avfallet vi producerar varje dag (förhoppningsvis). Rätt ner rännan! Men är det verkligen "avfall", eller ska vi betrakta urin mer positivt trots allt? För dem av oss som kämpar för att bli av med en svampinfektion, är svaret inte i våra apotek, men i vår urin? Letar vi efter svamp lättnad på fel ställen? Hur coolt skulle det vara om urin (kostnadsfritt) skulle kunna göra jobbet för en over-the-counter eller receptbelagda svampdödande läkemedel?

För en tid sedan

För en tid sedan, när min flickvän hem allmänt ansågs vara hemsökt av en poltergeist, sprida källaren hyresgästen en lösning av vatten, socker och sin egen urin i hela sitt vardagsrum för att förvisa oönskade anda. Och det fungerade tydligen. Så till alla nejsägare ute som säger - ja, "Nej" - jag säger: "Ja, om urin kan ta bort spöken, är det möjligt att urin kan ta bort svamp!" Resten av er kan kräva mer övertygande, så här är objektiva fakta om denna behandling som i vårt land, gränsar till obskyra (vissa skulle säga, obscent).

Hur man använder urin för att bota svamp. De potenta näringsämnen av urin.
Hur man använder urin för att bota svamp. De potenta näringsämnen av urin.

 1. ? Fad Urin som medicinsk substans är inte ett nytt koncept, olika kulturer runt om i världen har tränat någon form av urin terapi för tusentals år. Det i sig bör inte övertyga dig att urinera på dig själv. Men är det inte intressant att den stora majoriteten av västerländska konsumenter kommer begreppet läkemedel urin som en fullkomlig överraskning?
 2. De potenta näringsämnen av urin. När vi går "# 1" och sedan spola bort det, är vi faktiskt sagt upp en vätska som innehåller många viktiga näringsämnen. Jag föreslår inte att du dricker det, utan endast antyder att en närmare titt på urin kan ändra din uppfattning om den. Här är bara några av dess innehåll.
  • Vatten (står för ca 95% av urin)
  • Urea (står för ca 2,5% av urin)
  • Kalcium
  • Magnesium
  • Kalium
  • Arginin
  • Aminosyror
  • Biotin
  • Askorbinsyra
  • Folsyra
  • Vitamin B6 och B12
  • Enzymer som urokinas och amylas
  • Kortikosteroider
  • Kväve
  • Ammoniak

 3. Varför blir kroppen bli av med det, om det är så bra? I ett hälsosamt tillstånd, om vi inte dricker mycket, kommer vi inte att producera mycket urin. Njurarna får höra att initiera urinproduktion när vi dricker vätskor och, även om våra organ är relativt effektiva i utslaktning näringsämnen från vad vi äter och dricker, några av dessa näringsämnen flykt i urinen. Tillsammans med det, innehåller urin också sant avfall som ammoniak. Primärt innehåller emellertid det vatten och urea.

 4. Kortikosteroider. Urin innehåller en liten mängd av kortikosteroider, som kan lindra irriterad, inflammerad hud. Exempelvis är hydrokortison kräm ofta används för att behandla hudutslag. Även dess kortikosteroider finns i mycket små mängder, kan urin lindra eventuellt en del av den irritation som orsakas av svamp.
 5. Urea. Den viktigaste ingrediensen i urin bortsett från vatten, är urea också den ingrediens som skulle bidra mest mot din insats för att bli av med svampen, så långt vi kan berätta. I själva verket, är karbamid en ingrediens i många antifungala läkemedel, men inte anges som en aktiv beståndsdel. Har läkemedelsföretagen vill behålla ett lock på sanningen om karbamid? Möjligen, men ...
 6. Begränsningar. Det är också möjligt att urea anses vara en inaktiv ingrediens eftersom det inte bekämpa svampen så mycket som det mjukar upp vävnaden så att den sanna antimykotiska komponenten att tränga till källan till smittan.

  Det är inte den enda potentiella begränsning av urin som en behandling för svamp. Den positiva beteende urea har visats när urea når koncentrationer mycket högre än de 2,5% i urin. Urin kan vara för utspädd en källa av urea för att ge någon fördel i din behandling av svamp.

  Spola! .. Varför blir kroppen bli av med det, om det är så bra?
  Spola! .. Varför blir kroppen bli av med det, om det är så bra?

  Olika förespråkare för urin terapi (många av dem läkare) hävdar att urinen kan hjälpa behandla sjukdomar alltifrån cancer till hiv / aids, tuberkulos, difteri, hjärtsjukdomar, malaria, bronkit och förkylning, bara för att nämna några. Tyvärr finns det en brist på lämpliga vetenskapliga bevis för att backa upp dessa påståenden.

 7. Faror. Terapeutisk urin används inte bara externt utan även ibland internt. Jag kommer inte komma in i debatten om huruvida intern urin terapi kan vara skadligt, det är en helt separat ämne från extern användning av din urin för att bota svamp. Urin verkligen innehåller avfallsprodukter som ammoniak i små mängder. Dessa ämnen kommer inte att skada din hud alls. I själva verket, i en nypa, har urin varit känt för att rengöra sår. Även det medicinska samfundet inte har förklarat urin att vara en bra behandling för svamp, inte urin verkar ha antibakteriella och antivirala egenskaper och kan inte skada din hud.
 8. . Förslag Eftersom urin inte kommer att skada din hud - och med tanke på möjligheten att åtminstone kunna urinen mjuka den infekterade vävnaden (öka effekten av lokal antimykotisk medicinering) - du kommer att förlora någonting genom att försöka urin på svamp innan att använda din vanliga antimykotisk medicinering. Eftersom långvarig exponering för urea verkar ha en starkare effekt kan du se bättre resultat om du blöt svampinfektion i urin (om möjligt) eller använda en kompress.

Det är roligt att föreställa sig ett gäng av svamp idrottare urinera på sig själva, men om du kissar på dig själv? Vad du gör i avskildhet i ditt eget hem är ditt företag! Om du bestämmer dig för att prova härdning svamp med urinen, jag föreslår att du gör det privat (din dusch är en lämplig plats för det). Eftersom urin är en ganska steril vätska så länge du inte har en urinvägsinfektion, kan det inte skada. Med tanke på dess näringsämnen och hur många människor kredit urin med bota sin svamp (för sig eller som en föregångare till aktuella svampdödande medicin) kan urin även hjälpa dig. Värt ett försök, tycker du inte?