E2h

Hur man arbetar abs med hantel tryck kritan

De flesta människor tillbringar mycket tid på att oroa deras fysiska utseende. De utövar att vara vältränad och använda olika dieter för att upprätthålla attraktiva siffror. De flesta människor brukar gå till gymmet eller stanna hemma för att göra olika övningar för att hålla sig frisk. Det finns många olika övningar som riktar varje muskel i kroppen. Man måste vara medveten om den korrekta övningen att göra och dess korrekta genomförande för att säkerställa dess lämplighet för hälsan situation och för att optimera effekterna.

De flesta män och kvinnor är numera oftast orolig sina magmuskler

De flesta män och kvinnor är numera oftast orolig sina magmuskler. En effektiv träning för att uppnå fast, är ribbad abs den Hantelset Push Crunch. Nedan följer några riktlinjer för hur man korrekt utföra denna övning.

Hur man arbetar abs med hantel tryck kritan. Bibehålla den rätta positionen.
Hur man arbetar abs med hantel tryck kritan. Bibehålla den rätta positionen.

Bibehålla den rätta positionen. Ställ in vinkeln hos den lutande bänken vid 45 grader. Alla vinklar brantare än detta orsakar extra belastning på ryggen. Grab två hantlar, en för varje hand. Ligg ner på bänken. Se till att ditt huvud pekar på golvet och fötterna är i den övre delen av bänken. Sätt fötterna under trampdynan för att säkra positionen.

Börja utan vikter. Försök att göra vanliga lutande crunches under de första gångerna. Denna övning använder samma rörelser, bara utan den extra vikten. När du känner dig mer bekväm med varje kritan, kan du börja lägga hantlar i rutinen.

Var redo för övningen. Lyft upp hantlarna ovanför axlarna. Håll hantlarna fast över varje axel. Rikta armbågarna och hålla den i detta läge genom hela övningen. Se till att armarna förblir raka och parallella samtidigt gör övningen.

Placera midjan och bålen. Höj din torso genom att böja uppåt, som om att stiga upp. Håll din rygg i kontakt med bänken som du gör flera repetitioner. Gå tillbaka till den ursprungliga positionen och vila axlarna på bänken.

Upprepa rörelserna. Om du precis börjat träna

De flesta män och kvinnor är numera oftast orolig sina magmuskler. Var redo för övningen.
De flesta män och kvinnor är numera oftast orolig sina magmuskler. Var redo för övningen.

Upprepa rörelserna. Om du precis börjat träna, välja att göra två uppsättningar med 10-15 repetitioner vardera. Se till att du tar dig tid att vila under några minuter i mellan repetitioner för att undvika skada dig själv. Öka upprepningar som dina framsteg.

Ha en spotter. Be en vän eller en familjemedlem att hjälpa dig genom att vara din spotter tills du får kläm på rörelsen och vikten. Välj en spotter som är kunnig om styrketräning. Att ha en professionellt utbildad spotter är den mest idealiska inrättas för att skydda mot fel i position och rörelse, som orsakar extra belastning på kroppen.

Gör pressa inte dig själv genom att använda tunga hantlar när du just har börjat, eftersom detta kan orsaka skador. Försök att använda lättare hantlar under de första gångerna. När du kan enkelt fylla i set utan ansträngning, kan du börja öka vikten med hjälp av tyngre hantlar. Kom ihåg att alltid vara medveten om din position och rörelser för att säkerställa att de är korrekta. Styrkeövningar är riskabelt så alltid vara medveten om säkerhetsåtgärder för att undvika skador och olyckor.