E2h

Hur man äter lunch för viktminskning


Efter att ha en förmiddag fylld med aktiviteter som du förmodligen skulle vilja ladda energi genom att ha en rejäl måltid för lunch. Detta kommer att utgöra ett problem för människor som försöker gå ner i vikt. Normalt folk behandlar middagstid som mittpunkten för att få igenom en halv arbetsdag och lunch som ett sätt att överleva resten av dagen. Folk brukar kommer saker själva med alla fel sorts mat, tänkte att ju mer de äter, desto mer energi de ska ha. Problemet med denna teori är att du kommer att packa en massa kalorier och fett i kroppen. Om du fortsätter att äta så här vid varje måltid din ämnesomsättning kan bromsa speciellt om jobbet håller dig vid ditt skrivbord hela tiden. Det finns ett rätt sätt att äta lunch för att sprida dessa överskjutande pounds och hålla dem borta.

  • Hemma. Hemma har du flera alternativ för att förbereda lunch. Titta runt i köket och använda det du kan för att sätta ihop en hälsosam måltid. Om du har fisk i kylskåpet tina upp och leta efter tomater. Du kan använda röda tomater eller körsbärstomater om de är tillgängliga. Hacka en vit lök i tunna skivor och om du har en burk oliver kasta det i också. Sätt ihop allting i en långpanna och lätt strö salt och peppar. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter vid 300 grader Fahrenheit. När du tar ut pressa en citron på toppen och du är redo att ha lunch. Enkla recept som dessa är lätta att tillreda. När du minns din livsmedelsbutik att få så många hälsosamma livsmedel som du kan så att du har ett bredare spektrum av ingredienser att välja mellan.
  • På restauranger. När du är ute på ett datum eller med en måltid med familj eller vänner i en restaurang, inte överge ditt program viktminskning och börja beställa vad alla har. Hålla sig till programmet och söka på menyn för en hälsosam maträtt. Kontrollera avsnittet skaldjur på menyn och leta efter rätter med lax eller räkor. Hälsokost faktiskt inte betyda smaklös så räkor skålen kan sauterade i vitlök och andra kryddor.
  • På jobbet. När människor är på jobbet de brukar äta ute på restauranger eller gå till kontoret cafeterian. Du kan undvika att äta ute genom att föra din egen mat hemifrån. Det kommer att ta en liten ansträngning för att förbereda din lunch på morgonen eller kvällen innan. Du kan göra en smörgås att ta med dig till jobbet men det måste innehålla ingen eller väldigt lite kalorier och mättat fett. Välj magert kött som kalkon, kyckling eller rostbiff för din smörgås. Lägg till fler grönsaker som sallad, tomater och morötter, men gå lätt på förbandet. Använd fullkornsbröd och om du måste använda Mayo, välja låg fetthalt majonnäs.


Hur man äter lunch för viktminskning. Hemma.
Hur man äter lunch för viktminskning. Hemma.

En låg kalori lunch behöver inte vara smaklös kan du alltid krydda upp det och få samma tillfredsställande känsla du får med vanlig mat.