E2h

Hur man avgör en bra pilates maskin

Pilates är en träningsmetod som innebär medvetenhet om andning

Pilates är en träningsmetod som innebär medvetenhet om andning, korrekt inriktning av ryggraden och förstärkning av de djupa överkropp muskler. Principerna för denna övning metod innefattar koncentration, kontroll, korrekt inriktning, centrering, precision, andning och strömmande rörelse. För att träna Pilates på rätt sätt, det finns olika Pilates maskin eller Pilates val utrustning som kan göras.

Skaffa dig en bra pilates matta.
Det finns cirka 34 Pilates övningar som görs på golvet, så att få en bra Pilates matta är ett måste. Yoga Mats och Pilates Mats är ofta bytas eftersom de är ungefär lika stora, men Pilates Mats är kraftigare och ger stoppning från golvet. Innan du köper en Pilates matta, se till att det är minst en halv tum tjock, fast och inte alltför mjuk.

Hur man avgör en bra pilates maskin. Skaffa dig en bra pilates matta.
Hur man avgör en bra pilates maskin. Skaffa dig en bra pilates matta.

Skaffa dig en bra pilates magisk cirkel.
Pilates Magic Circle är en flexibel metall eller gummiring som har två vadderade handtag. Dess storlek är ca 13 inches i diameter. Det hjälper till att främja god kropp placering på grund av den milda till måttliga motstånd som det ger. Det rekommenderas att få en metall Pilates Magic Circle eftersom de är mycket hållbara och varar längre än gummi sådana. Också få en Pilates Magic Circle som har kuddar i både insidan och utsidan av metallringen, för att få mer mångsidighet när de utför övningarna. Kan inte hitta en Pilates Magic Circle på din lokala sportaffär? Oroa dig inte för att personalen kan bara hänvisa till den med hjälp av andra namn som power ring / cirkel, fitness ring / cirkel, motion ring / cirkel eller träning ring / cirkel.

Skaffa dig bra pilates motstånd band.
För en person som alltid är på språng, är Pilates Träningsband mest portabla motion apparatur som kan användas. Det är också känt som motion, stretch, flex eller träning band. Längden är en av de viktigaste övervägandena vid köp Pilates Resistance Band, som bör vara minst 8 inches i din längd. Om du fokuserar främst på stretch övningar, välja latex band men om ditt fokus ligger på styrka övningar, få röret banden.

Skaffa dig en bra pilates reformator.
Den vanligaste maskin som används i Pilates är reformatorn. Den har en justerbar fot bar, en läderrem, ett vagn, ett växelsystem och fjädrar, ett huvudstöd och blockerar axeln. Fjädrarna är färgkodade, beroende på mängden av resistens det kommer att ge. Klargör med din Pilates instruktör vilken resistans fjädrar bör du använda innan du köper en Pilates reformator för ditt hem. Viktigast, se till att lagren och hjulen på reformatorn inte skadas.

Pilates är en träningsmetod som innebär medvetenhet om andning. Skaffa dig en bra pilates magisk cirkel.
Pilates är en träningsmetod som innebär medvetenhet om andning. Skaffa dig en bra pilates magisk cirkel.

För att maximera Pilates träningsmetod, se till att köpa den bästa utrustningen på marknaden. Nöj dig inte med låggradig utrustning som bara kommer att bli ett slöseri med investeringar och kommer inte ens hålla dig en livstid.