E2h

Hur man balanserar bröst under amning

Amning är det naturliga och mest rekommenderade sättet att mata en baby. En mors mjölk är vetenskapligt bevisat att vara mycket mer näringsrik än någon kommersiell formel på marknaden. Tyvärr kan inte alla mammor amma naturligt. Dessa kan bero på olika faktorer såsom brist på mjölkproduktionen eller en inverterad nippel. Det kan orsakas av andra faktorer också. Å andra sidan, för dem turen att amma, det finns vissa minut aspekter i hela verksamheten som måste ta itu med. En aspekt är bröst balansering. Amning för mycket på ett bröst kan lämna det andra bröstet fullt av mjölk och överdimensionerad än den andra. Om detta är fallet med dig och dina valpar, så här är några tips om hur man balanserar din amning för att balansera dina bröst.

Hur man balanserar bröst under amning. Öka storleken på den mindre bröst.
Hur man balanserar bröst under amning. Öka storleken på den mindre bröst.

  • Öka storleken på den mindre bröst. Det är faktiskt väldigt humoristiskt men som brösten producerar mjölk som behövs av barnet och som du amma, desto mer barnet avlopp en viss bröst kommer att bröst producerar mer mjölk än tidigare. Det är bara en naturlig process av saker. Detta är fallet, om du märker att din högra bröst är mindre än vänster, sedan överväga att ha ditt barn flöde på höger bröst tills han tömmer den mjölk. Oroa dig inte, kommer att bröst börja producera mer mjölk och kommer att kunna hålla mer göra det större och förhoppningsvis kommer det att växa till samma storlek som din vänstra bröst.
  • Sjuksköterska under lämplig tid. Amning på en viss bröst bör göras för en viss tid. Normalt bör 20 minuter vara regel här. Anledningen till att du vill göra detta är att barnet kommer endast att kunna få den mest näringsrika mjölk, vanligen de sista flera droppar på baksidan av bröstet. På denna anmärkning, när du ammar, se till att ha ditt barn fokusera på ett bröst i ca 20 minuter.
  • Alternativa bröst. När dina bröst är ganska mycket samma storlek, börja amma på varje bröst växelvis. Till exempel bör morgonen utfodring vara 20 minuter på höger bröst. Till lunch kan du använda vänster. Håll omväxlande och anpassa storleken på dina bröst. Nu måste du ta hänsyn till hur varje bröst producerar mjölk. Höger bröst kan producera mer mjölk än den vänstra. Gör de justeringar så att den speciella bröst inte kommer att producera över önskad mängd.
  • Använd pumpen. Ibland, kommer ditt barn att vara för full för att suga mjölk ur en större bröst. Om detta händer kan du överväga att använda en bröstpump för att minska belastningen på den bröst. Spara mjölken och mata den till ditt barn vid ett senare tillfälle.

Om du är under mjölkproduktion i en viss bröst, då du kommer definitivt att behöva justera om det andra bröstet för att minska dess storlek. I alla fall, om du har problem med hela denna fråga, kontakta din läkare för att hjälpa dig att få mer detaljerade tips om saken.