E2h

Hur man behandlar milda symtom hjärtattack

Personer som lider av lindriga hjärtattacker förs till sjukhuset för nödvändig behandling. De flesta patienter upplever en mild hjärtattack kan stabiliseras inom 48 timmar med hjälp av medicin. Det är viktigt att ta en person som lider av en mild hjärtattack till akuten för behandling.

Hur man behandlar milda symtom hjärtattack. Medicin.
Hur man behandlar milda symtom hjärtattack. Medicin.

Här är några sätt att behandla en mild hjärtattack.

 • Medicin. Det finns olika läkemedel som kan ges till dig om du har mild hjärtattack eller instabil angina. I hög sannolikhet, kommer din läkare att ge dig nitroglycerin, vilket kan framstå som en spray som ska användas oralt för att ta bort smärtan när den milda hjärtattack inte upphöra efter 2-3 minuter. Fördelen med att använda nitroglycerin är att det kommer att öppna dina blodkärl varigenom blod och syre för att resa till ditt hjärta utan stora svårigheter. Om symtom på mild hjärtattack kvarstår trots tillämpning av medicin kan hjärtkateterisering och koronar RÖNTGENOGRAM ges till dig.

  När det gäller långtidsbehandling, är användning av acetylsalicylsyra föreslås, eftersom det gör blodplättar inte så klibbigt och därigenom sänka möjlighet blodpropp utveckling. Studier visade att vissa patienter är immuna mot ASA-behandling. Regelbundna blodprover kan ges till patienten att följa hans reaktion. Resultatet av dessa tester kommer att avgöra om förändringar kommer att göras i aspirin doseringen eller om ett nytt läkemedel ges.

  Inga cigaretter. Träna.
  Inga cigaretter. Träna.

  Clopedigrol, ett läkemedel starkare än aspirin, tros vara den rätta medicinen för långtidsbehandling för att förhindra en mild hjärtattack. Nitrater används också för instabil angina behandling och undertrycka attacken av mild värk i hjärtat när fysiska eller känslomässiga spänningar som händer.

  En beta-blockerare används som en mild hjärtattack bota och kalciumkanalblockerande läkemedel kan blandas om symtomen kvarstår.

  Precis hur aspirin fungerar, nitrater också öppna hjärtats artärer och vener, som skulle bistå transporten av syre och blod till hjärtat, särskilt området får bristfällig blodflöde. Nitrater administreras genom att placera dem under tungan, där de snabbt löses och blandas in i blodet.

 • Diet. En kost som saknar höga kolesterolvärden livsmedel kan förebygga och eller minska risken för försämring av hjärtinfarkt. Det är bäst därför att äta naturliga och hälsosamma livsmedel. Om du inte vill uppleva milda hjärtinfarkt, är det bäst att undvika fet mat och andra livsmedel rika på kolesterol.
 • Inga cigaretter. Sluta röka eller inte börja. Cigarettrök innehåller olika kemikalier som skadar kroppen. Några av dessa kemikalier kan främja ditt lidande. Du bör därför undvika rökning, särskilt när du redan upplever symptom hjärtattack för att inte ge ytterligare belastning för kroppen och snabba din behandling.
 • Träna. Hålla kroppen frisk. Göra lite motion som syftar till att hjälpa din kardiovaskulära systemet kommer att hjälpa i behandlingen eller att åstadkomma förbättringar för ditt tillstånd. Motion kan också släppa spänningar i kroppen och hjälpa till att öka din energi till ytterligare stöd i ditt tillfrisknande.

Kom alltid ihåg att rådfråga din läkare innan du tar något av de läkemedel ovan. Som en försiktighetsåtgärd inte anta att du vet vad som är bäst för dig, alltid söka medicinsk hjälp. En mild hjärtattack bör inte tas på allvar. Det är ett allvarligt problem som du bör åtgärda omedelbart.