E2h

Hur man behandlar pica under graviditeten

På grund av förändringarna i sina system är det mycket vanligt att se gravida kvinnor sug efter något. Andra samhällen ansluta även detta begär till barnets personlighet och unika egenskaper. Men observera, att gravida kvinnor sug inte bara begränsas med livsmedel. Tro det eller ej, någon gång, de längtar efter något inte ätbara, som stearinljus, tvål, vax, etc. Oroa dig inte och panik, eftersom detta är normalt för gravida kvinnor. Kom ihåg dock att hälsa barnet beror på vad mamman tar. Om du har dessa pica sug, det finns några sätt du kan göra för att behandla dem.

  • Rådgör med din läkare. Läkare vet vad som är bäst för sina patienter. Innan du gör något bör du rådfråga först din läkare när du är sugen för något som inte är ätliga. Aldrig någonsin bli läkare till dig själv, särskilt som det som står på spel är inte bara din hälsa utan också om ditt barns.
  • Vet dina järn nivåer och se till att du är komplett med alla vitaminer som behövs. Nästa sak är att du kontrollera din järn nivå. Anledningen till att du är svältfödda på dessa nonfood oätliga objekt är den relativt låga järn nivå i kroppen. Du måste veta hur lågt din järn nivå är så att läkaren skulle veta hur man närma sig problemet. Du bör också vara säker på att du får rätt mängd vitaminer att en gravid kvinna behöver, förutom en balanserad kost som du också bör ha.
  • Leta efter ett alternativ och göra vissa yogaövningar. När din Pica slår som när du är sugen på något inte ätbara, rikta detta begär uppmärksamhet till något du kan tugga som en tuggummi. Fortsätta göra det tills Pica upphör. Det är också bra att komplettera detta fokusera med yogaövningar. Detta för att du ska lindra din stress, vilket är ett utmärkt medel i förvärra dina nonfood cravings.
  • Inse att allvarliga pica sug psykologiskt kan bli ombedd. Om du känner att ditt pica begäret är svår, det vill säga det blir okontrollerbar, överväga möjligheten att psykiskt tillfrågas eller på grund av depression. Att behandla denna, konsultera en psykolog eller en kurator som kan hjälpa dig att behandla vad psykologisk orsakar din pica sugen kunde tillskrivas.
  • Konsultera en dietist. Ett annat sätt att behandla din pica begäret är genom konsulttjänster dietister som kan ge dig råd om vad som livsmedel för att ta som kan förhindra eller uppfyller pica cravings.
  • Se upp på saker du andas. Pica cravings är inte bara nonfoods att en gravid kvinna craves. Pica cravings har även de saker en gravid kvinna vill alltid att andas som pulver. Tolererar inte och ge efter för dessa cravings. Aldrig någonsin tror att andas något är precis lagom. Rådgör med din läkare att veta vad man ska göra.

Pica cravings kan vara normalt under graviditeten

Hur man behandlar pica under graviditeten. Rådgör med din läkare.
Hur man behandlar pica under graviditeten. Rådgör med din läkare.

Pica cravings kan vara normalt under graviditeten. Men detta betyder inte att du ska ge, särskilt som vad som står på spel är ditt barns hälsa. Stoppa dessa cravings genom att följa nämnda sätt.