E2h

Hur man behandlar reaktiv hypoglykemi

Hypoglykemi kommer i olika former och en av dess slag är reaktiv hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi orsakas av lågt blodsocker nivå. Detta kan resultera i yrsel och svaghet. Dagliga jobb skulle definitivt bli störd avsevärt när sådana sjukdom attacker. Om du upplever reaktiv hypoglykemi, nedan är några av de sätt på hur man kan behandla det.

  • Förbered bit mat, eller små måltider varje dag. När du förbereder dina måltider vara säker på att de är tillräckliga för en dag. Förbered några täta måltider under dagen, till exempel fem små måltider istället för tre stora måltider. Ta din måltid varje 2-3 timmar. Med några täta måltider är ganska bra eftersom det ger likvärdiga näringsämnen till patientens kropp jämfört med tre stora måltider om dagen. Skär ner din kost för att en liten mängd frukost, två små mängder lunch tillsammans med ett intervall på 2-3 timmar eller ett snack och liten mängd kvällsmat.
  • Varje måltid bör vara rik med fiber. Se till att varje måltid är rik med fiber. Exempel på dessa livsmedel är fullkornsris, ost, yoghurt och fisk.
  • Motionera regelbundet. Detta är ett allmänt känt och faktiskt en klassisk råd. Men många är inte medvetna om att aerobics är inte bara bra för kardiovaskulär hälsa, är det också bra att hjälpa kroppen att reglera sina nivåer socker i blodet. Du kan också jogga i minst 15-25 minuter om dagen. Välj den sport som du verkligen älskar, så länge det krävs kroppen att arbeta med extra utmaning. Sporter som basket, volleyboll, tennis och badminton är bara några av de bästa sport övningar du kan göra. Men var noga med att inte över samarbeta med ansträngande arbeten, eftersom detta kan leda till överkonsumtion av socker. Det är aldrig lämpligt för personer med reaktiv hypoglykemi att göra övningarna och outs arbeta ensam. I händelse av en attack av hypoglykemi, är det alltid bäst att du har någon som kan hjälpa eller ta hand om dig. Men om du verkligen föredrar att göra det ensam, bara undvika att göra övningen under attacken. I det fall sjukdomen attackerna under träning, bör du ta lite vila och gå när attacken har gått igenom.
  • Ät mat laddad med kolhydrater. Det mest effektiva sättet att behandla hypoglykemi är att högre intag av socker som kommer från tunga måltider. Du kan ta ett litet mellanmål som innehåller mycket kolhydrater. En liten krackningsanläggning, en godis, läsk eller juice, men inte tung, kan öka dina blodsockernivåer. Låg kolsyrade livsmedel att personer som inte har hypoglykemi känna svag, yr och yr. Icke-diabetiker tar inte testa blodsockernivå regelbundet så att de inte kan alltid vara beredd att ha symtom på hypoglykemi, men godis och juice är bra alternativ när dessa symtom uppträder.

Aldrig ta och aldrig tillfalla någon smärta med någon medicinsk hjälp

Hur man behandlar reaktiv hypoglykemi. Förbered bit mat, eller små måltider varje dag.
Hur man behandlar reaktiv hypoglykemi. Förbered bit mat, eller små måltider varje dag.

Aldrig ta och aldrig tillfalla någon smärta med någon medicinsk hjälp. Det är alltid bäst att ha en regelbunden kontroll-ups. Kom ihåg att i varje faktorer i livet är hälsa ett av de mest beaktas. Utan god hälsa kvaliteten på boende kommer att försämras, vilket kan leda till icke-njutning av ditt liv.