E2h

Hur man besluta om automatisk kontra manuell löpband

Du kanske redan har bestämt att du vill köpa ett löpband

Du kanske redan har bestämt att du vill köpa ett löpband. Men du kan vara oense om två typer: automatisk och manuell. Hur väljer du mellan två lovande utrustningar? Innan vi gör en slag för slag jämförelse av de olika aspekter som du kanske letar efter i ett löpband (och hur varje typ biljettpriser mot den andra), är det mycket viktigt för dig att tänka på att det är din unika situation och behov som kommer att diktera vilken typ av löpband kommer att fungera för dig.

Hur man besluta om automatisk kontra manuell löpband. Mångsidighet av träning.
Hur man besluta om automatisk kontra manuell löpband. Mångsidighet av träning.

Upprätthållandet av träning i att säga, din Proform löpband, är ledad också på många faktorer såsom din uthållighet och dina mål för fitness. Det är ofta oväsentligt om du använder en Trimline löpband eller en Healthrider löpband.

  1. Instant Factor. Vill du en omedelbar fix i planeringen av din träning? De automatiska vinner på denna aspekt fällt. Tryckknapp teknik i den automatiska löpband kan du få en massa saker i ditt löpband preferenser utan att utöva alltför stor ansträngning.
  2. Mångsidighet av träning. Vill du ha en lutning en dag och en relativt platt en på nästa? Återigen, det är det automatiska som gör att du kan justera lutningen nivå snabbare. Med manuell kanske du måste placera ett block eller två på ditt löpband för att få den specifika lutning som du vill. Det är allmänt känt att lutningen tillför intensitet och hjälper till att bygga uthållighet.
  3. Enkelhet vid användning och förvaring. Lite motion fans som enkelhet över funktionalitet. Sedan, om du är en sådan person, är den manuella löpband som passar bäst för dig. Det finns få anpassningar som behövs i en manuell löpband. Det kommer bara låta dig gå, jogga eller springa till ditt hjärta innehåll. Den manuella löpband är också naturligt lättare, vilket bidrar till enkel förvaring, särskilt om du har begränsat utrymme i ditt hem.
  4. Kostnad. Manuell är billigare, definitivt. Om du är sparsam med dina utgifter, kanske du inte gillar den prislapp på automatiskt.
  5. Underhåll. Förståeligt med mer intriger, är automatiskt mer komplicerat att underhålla. Med manuell, du behöver bara kolla bältet täthet och du är ganska mycket bra att gå.
  6. Fri rörlighet. Din rörelsefrihet är mycket bättre främjas i den automatiska löpband. Du kanske måste knytas till manuell löpband s ledstänger. Om du hittar en kompromiss om hur du ska använda dina manuella löpband sans ledstängerna, kanske du hittar automatiskt mer förutseende i att ge utrymme för rörelse.
  7. Progressiv intensitet. Automatiska löpband har ordinerats program med ökande intensitet. Med den manuella, är det möjligt också. Men man måste utsätta sig för subjektivitet i din pacing med manuell löpband, eftersom den saknar sensorerna, pulsmätare och intensitet indikator på att automatiska sådana har.
  8. Extra funktioner. Den automatiska löpband har fler funktioner att skryta med, eftersom den kommer med ett högre pris.