E2h

Hur man betala för barnets sjukvårdskostnader

Att ha ett sjukt barn är mycket stressande

Att ha ett sjukt barn är mycket stressande. Det sätter känslomässiga, fysiska och ekonomiska svårigheter för familjen. Som förälder vill du ge den bästa vård för ditt barn att se hans snabba återhämtning och god hälsa. Dock är sjukvården väldigt dyrt, särskilt om ditt barn har en kvardröjande sjukdom eller en sjukdom som måste hanteras såsom ungdomsdiabetes.

Det finns sätt att skydda dig själv och tillgängliga alternativ. Om du fastnar med en medicinsk bill, här är några idéer om hur man ska betala för ditt barns sjukvårdskostnader.

Hur man betala för barnets sjukvårdskostnader. Få ordentlig sjukförsäkring för hela familjen.
Hur man betala för barnets sjukvårdskostnader. Få ordentlig sjukförsäkring för hela familjen.

  1. Få ordentlig sjukförsäkring för hela familjen. Köpa den bästa sjukförsäkring du har råd. Om du är anställd, kan din arbetsgivare subventionera någon typ av täckning för dig och dina anhöriga. Det är värt att spendera pengarna att veta att du har sinnesro av att ha täckning tillgänglig när du behöver det. Du kanske inte tror att barn behöver täckning eftersom de flesta är allmänt friska, men tänk ups läkare kontrollera, vaccin, och resor till akuten för bulor på huvudet och olyckor från sport och lek.
  2. När du får din faktura, kolla upp det ordentligt. Se till att du inte har dubbla faktureras eller faktureras felaktigt för artiklar och tjänster som du inte utnyttja.
  3. Ring sjukhusets ekonomiavdelning om du inte kan betala för ditt barns medicinska räkningen på grund av en ekonomisk svårighet. Fråga om statliga eller federala finansieringsalternativ du kan utnyttja. Om du har uttömt utanför möjligheter, be om sjukhuset kan sänka eller ge dig en rabatt på din faktura. Du kan också ställa in en vanlig avbetalningsplan för att täcka återstoden av lagförslaget om du betalar ur fickan. Sjukhus kommer att göra arrangemang med er från fall till fall. Ring din läkarmottagning när du får räkningen och gör en överenskommelse med sin assistent för att se om du kan ställa in en månatlig betalningsplan.
  4. Kontrollera om du uppfyller kraven för Medicaid. Du måste uppfylla vissa kriterier för att vara berättigade till Medicaid.
  5. Om du inte uppfyller kraven för Medicaid eftersom din inkomst är högre än det maximibelopp som fastställts för Medicaid, utnyttja Barnens Health Insurance Program (chip). Det är ett statligt program som körs tillsammans på en federal och delstatlig nivå.
  6. Bidra till din arbetsgivares Flexible Spending konto. Har en del av din månadslön sätta mot en medicinsk FSA som du kan utnyttja för att använda till att betala sjukvårdskostnader för dina anhöriga. Upp till 3740€ i din årslön är avdragsgill när den placeras i en vanlig FSA, även om det inte finns något tak om det är en medicinsk FSA. Det är upp till arbetsgivaren att sätta en gräns för det högsta tillåtna bidraget för en anställd att gå mot en medicinsk FSA. Om du har ett medicinskt FSA med din arbetsgivare, få en flexibel Spending kort konto betalkort som du kan använda vid köptillfället av kvalificerade utgifter.
  7. Använd ditt sparande eller kreditkort för att betala av alla oförsäkrade kostnader. Om du inte har några externa källor för ekonomiskt bistånd, kommer du att få betala ur fickan.

Få ditt barn ordentlig medicinsk vård är avgörande för att säkerställa hans välbefinnande. Få täckning så snart som möjligt för att förbereda sig för eventuella medicinska akutfall och kontrollera dina alternativ när du får räkningen.