E2h

Hur man beter sig i en läkarmottagning

Besöker en läkarmottagning kan vara stressande, även för en väl besök. Att veta hur man beter sig på läkarmottagningen kan göra besöket mindre stressande, och hjälpa till att försäkra att du får ut det mesta av ditt besök.

Steg 1 - Förbered ditt besök innan du anländer.

Boka en tid för en tid som ger dig den bästa chansen att komma i tid. Tänk pendla tid från ditt hem eller kontor och schemalägga därefter. Före ankomsten, kontrollera att vara säker på att du har din nuvarande försäkring kort. Skriv ner en lista med frågor till doktorn och ta denna lista med dig. Om det är viktigt att du ses på tid, överväga att be för den första utnämningen av dagen, eller den första utnämningen efter lunch. Dessa preparat kommer att göra din resa till läkarmottagningen mer effektiva och produktiva.

Steg 2 - Klä på lämpligt

I många fall

Hur man beter sig i en läkarmottagning. I många fall.
Hur man beter sig i en läkarmottagning. I många fall.

I många fall kan dina kläder göra din läkarmottagning besök svårare än nödvändigt. Tänk vilken typ av besök du har, och klä på lämpligt sätt. Om blod kommer att dras, anser bär en kortärmad skjorta. Om du har en fullständig fysisk, kan det vara fördelaktigt att bära löst sittande kläder som lätt tas bort. Använda sunt förnuft om kläder val kan definitivt påverka din komfort i doktorns kontor.

Steg 3 - Kom i tid, eller några minuter tidigare.

Ankomst till eller före planerad tid tid

Ankomst till eller före planerad tid tid. Du kan bli ombedd att uppdatera din sjukdomshistoria, eller information om försäkringar. Att vara ännu ett par minuter tidigt ger dig tid att fylla i nödvändiga pappersarbetet, utan att ställa in kontoret försenat.

Ankomst till eller före planerad tid tid.
Ankomst till eller före planerad tid tid.

Steg 4 - Om du är sjuk, respekterar andra i väntrummet.

Om du besöker läkare eftersom du är sjuk, se till att vara respekt för andra i väntrummet. Försök att sitta bort från andra patienter, och om möjligt, göra några enkla saker att förhindra spridning bakterier. Om du skriver ut en check, eller fylla i formulär, ta med egen penna och använda den. Om du hostar eller nyser, vara säker på att täcka munnen. Om möjligt, ta med din egen tidning för att läsa. Om patienten är ditt barn i stället för dig själv, se till att ta del av ditt barns egna leksaker. Dessa till synes små steg kan hjälpa till att stoppa spridningen av en rad olika bakterier.

Att ta rätt steg innan någonsin sätta sin fot i läkarmottagningen är i ditt bästa intresse. Uppträda ansvarsfullt genom att följa dessa enkla förberedelser har potential att ta en stressande situation och göra det trevligare för alla inblandade. Framför allt, kom ihåg att en läkarmottagning ofta måste hantera oväntade kriser. Din bästa beteende kan helt enkelt vara förmågan att visa tålamod.