E2h

Hur man bibehåller en Bowflex maskin

Du har säkert sett tv-reklam för utövandet maskin som kallas Bowflex. Bowflex maskin är en serie träningsmaskiner som används för konditionsträning och styrketräning.

Det ser bra ut på TV: n och du är ganska övertygad om att det är svaret på en montör och sexigare kropp. Kom ihåg dock att köpa en Bowflex maskin men är inte ett skämt. Vid sitt pris, kan du betrakta det som en investering som du måste göra det mesta av och ta hand om samtidigt.

När du har köpt en egen Bowflex maskin ta tid att veta hur man bäst att behålla produkten. Läs instruktionerna nedan för att veta mer om hur du tar hand om din Bowflex träningsmaskin.

Hur man bibehåller en bowflex maskin. Håll din bowflex träningsmaskin i en platt och rymlig område.
Hur man bibehåller en bowflex maskin. Håll din bowflex träningsmaskin i en platt och rymlig område.

  • Håll din Bowflex träningsmaskin i en platt och rymlig område. För att undvika repor eller stöta delar av maskinen, kontrollera att den är lagrad på rätt sätt.
  • Efter användning haka makten stavar. Innan rengöring eller byte uppsättningen upp ditt bowflex, se till att noggrant haka all makt stavar. Stå på sidan av maskinen när du lossa makten stavar för att undvika eventuella skador. Detta kan bidra förlänga motståndet av stången.
  • Rengör bänken. Använd en ren, torr kläder, torka bänken mycket ren efter användning. Svetten som kommer till bänken varje gång du tränar kommer att leda till stank över tid, särskilt om du bara låta det torka av sig själv.
  • Stuva lat tornet kablage. Ta Lat Tower kablage och stuva undan dem genom att placera dem inuti minnesplatserna som ingår i maskinen. Dessa spår kan hittas runt den övre delen av tornet.
  • Ställ lat bar på krokarna. Krokarna för bar finns på korset stånganordningen. Gör inte någon justering med maskinen installation förrän du har gjort detta, för om inte, är det troligt att stången skulle falla ner.
  • Sätt undan squat kablar. För att undvika att snubbla eller dra, se till att knäböj kablarna tas bort från området efter träningen.
  • Gör en regelbunden kontroll. Kontrollera de delar av maskinen för några tecken på att bära regelbundet. Det är bättre att upptäcka eventuella skador tidigt för att undvika olyckor. Om du ser några avbrott på maskinen, ring en tjänst reparation eller ta maskinen till en serviceverkstad. Använd den inte förrän skadan har fastställts.
  • Kontrollera remskivorna. Om ett spår är 1/6 tum eller mer på djupet, få en ersättning.
  • Inspektera remmar och handtag hand för lösa trådar. Byt remmarna när du ser att gängorna som lossnar. Bowflex ger ersättning för vissa delar av maskinen, så se till att ge dem ett samtal.


Träningsmaskiner kommer ofta med instruktioner och underhåll guidebok

Träningsmaskiner kommer ofta med instruktioner och underhåll guidebok. Ta dig tid att läsa bruksanvisningen noga. Om du har några frågor om produkten, tveka inte att kontakta butiken där du köpte varan eller ring tillverkaren direkt.